Våra tjänster

Översättning av programvara


Ge din produkt global räckvidd

I dagens internationella klimat har lokaliserade programvaror blivit ett viktigt konkurrensmedel. Det är därför klokt att vända sig till en partner som kan leverera flera språk och som kan erbjuda relevant specialistkompetens. Avancerade tekniska kunskaper och förtrogenhet med de senaste språkteknologiska verktygen är nämligen en förutsättning för en framgångsrik och smidig lokaliseringsprocess.

Om du väljer Stratcore får du inte bara tillgång till vårt nätverk av erfarna programvaruöversättare, utan också hjälp med att leda och administrera ett projekt som kan hjälpa din produkt att nå ut globalt.

Klicka här för en offert på lokalisering av programvara.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter