Våra tjänster

Översättning av programvara

Ge din produkt global räckvidd

I dagens internationella klimat har lokaliserade programvaror blivit ett viktigt konkurrensmedel. Det är därför klokt att vända sig till en partner som kan leverera flera språk och som kan erbjuda relevant specialistkompetens. Avancerade tekniska kunskaper och förtrogenhet med de senaste språkteknologiska verktygen är nämligen en förutsättning för en framgångsrik och smidig lokaliseringsprocess.

Om du väljer Stratcore får du inte bara tillgång till vårt nätverk av erfarna programvaruöversättare, utan också hjälp med att leda och administrera ett projekt som kan hjälpa din produkt att nå ut globalt.

Klicka här för en offert på lokalisering av programvara.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef