Kompetensområden

Bank/finans

Finansiella rapporter

När årsredovisningar, delårsrapporter eller andra viktiga finansiella nyheter ska publiceras vill investerare, analytiker och media veta vad du har att säga. Och med dagens globala investeringsstrategier kan det betyda att målgruppen även kan vara internationell. Då är det förstås viktigt att du för ut ert budskap på ett sådant sätt att det verkligen stämmer överens med versionen på ert eget språk i fråga om stil, innehåll och klarhet. Det bästa är trots allt om alla lokala versioner håller samma höga standard som originalet.

Det är där som Stratcore kommer in. Vi tycker att de viktiga dokumenten hos ett företag förtjänar att behandlas strukturerat och enligt bästa möjliga praxis när de ska anpassas till en internationell läsekrets. För detta ändamål har vi samlat ett team av högkvalificerade och sedan länge etablerade finansiella skribenter, översättare och korrekturläsare.

Vi kan naturligtvis förse er med dokument som är attesterade av våra auktoriserade översättare om dokumenten ska godkännas av domstolar och myndigheter.

Stratcores finansiella språktjänster inkluderar översättning, korrekturläsning och redigering av:

Våra finansiella översättare är utbildade inom IFRS (International Financial Reporting Standards).

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef