Kompetensområden

Bank/finans

Finansiella rapporter

När årsredovisningar, delårsrapporter eller andra viktiga finansiella nyheter ska publiceras vill investerare, analytiker och media veta vad du har att säga. Och med dagens globala investeringsstrategier kan det betyda att målgruppen även kan vara internationell. Då är det förstås viktigt att du för ut ert budskap på ett sådant sätt att det verkligen stämmer överens med versionen på ert eget språk i fråga om stil, innehåll och klarhet. Det bästa är trots allt om alla lokala versioner håller samma höga standard som originalet.

Det är där som Stratcore kommer in. Vi tycker att de viktiga dokumenten hos ett företag förtjänar att behandlas strukturerat och enligt bästa möjliga praxis när de ska anpassas till en internationell läsekrets. För detta ändamål har vi samlat ett team av högkvalificerade och sedan länge etablerade finansiella skribenter, översättare och korrekturläsare.

Vi kan naturligtvis förse er med dokument som är attesterade av våra auktoriserade översättare om dokumenten ska godkännas av domstolar och myndigheter.

Stratcores finansiella språktjänster inkluderar översättning, korrekturläsning och redigering av:

Våra finansiella översättare är utbildade inom IFRS (International Financial Reporting Standards).

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter