Våra tjänster

Översättning av dokument


En bra text förtjänar en god översättning

Utgångspunkten för oss är att en god översättning ska vara lika klar och tydlig för läsaren som originalet, och inte bestå av en ogenomtränglig massa av ord. En bra översättning ska förmedla ett oförvanskat budskap och ha samma känsla för stil och innehåll som originaltexten. Naturligtvis ska ordvalet vara det rätta för sammanhanget – med andra ord idiomatiskt korrekt med exakt rätt tonfall och rätt frasering – som om texten ursprungligen hade skrivits på målspråket.

Vi samarbetar uteslutande med yrkesskickliga översättare som både arbetar och bor i det land där du vill få ut ditt budskap. Alla har de sina olika specialområden inom t.ex. juridik, medicin, teknik, IT och reklam, helt i linje med vår strävan att ge dig en översättning av hög kvalitet oavsett fackområde.

Till oss kan du därför vända dig med tillit när du behöver en översättning, oavsett typ av text och oavsett fackområde.

Begär offert
Klicka här för en offert on-line eller ring 08-540 858 51 för mer information om hur vi på Stratcore kan hjälpa dig.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter