Våra tjänster

Översättning av dokument

En bra text förtjänar en god översättning

Utgångspunkten för oss är att en god översättning ska vara lika klar och tydlig för läsaren som originalet, och inte bestå av en ogenomtränglig massa av ord. En bra översättning ska förmedla ett oförvanskat budskap och ha samma känsla för stil och innehåll som originaltexten. Naturligtvis ska ordvalet vara det rätta för sammanhanget – med andra ord idiomatiskt korrekt med exakt rätt tonfall och rätt frasering – som om texten ursprungligen hade skrivits på målspråket.

Vi samarbetar uteslutande med yrkesskickliga översättare som både arbetar och bor i det land där du vill få ut ditt budskap. Alla har de sina olika specialområden inom t.ex. juridik, medicin, teknik, IT och reklam, helt i linje med vår strävan att ge dig en översättning av hög kvalitet oavsett fackområde.

Till oss kan du därför vända dig med tillit när du behöver en översättning, oavsett typ av text och oavsett fackområde.

Begär offert
Klicka här för en offert on-line eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om hur vi på Stratcore kan hjälpa dig.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef