Våra tjänster

Webbcopy


Webbcopy: klart och koncist

Tid är dyrbar. Man har allt mer att göra och allt mindre tid på sig att utföra det. Era kunder befinner sig i samma situation, så därför måste ni fånga deras uppmärksamhet, väcka deras nyfikenhet och hålla dem kvar på er webbplats så att de kan läsa mer om ert företag och vad ni har att erbjuda – för att sedan kontakta er.

Bra webbcopy kan åstadkomma detta och är därför avgörande för ett företags framgångar på webben.

Bra copytext måste vara klar och koncis. Den ska fånga läsarnas uppmärksamhet och få dem att vilja läsa mer om ert företag. Den måste vara attraktiv och locka till sig läsarna. Om ni har något de behöver så ska de vilja köpa det av ER. Vi kallar det 3-10-30-regeln: 3 sekunder för att fånga läsarnas uppmärksamhet, 10 sekunder för att väcka deras intresse och 30 sekunder för att hålla dem kvar på webbplatsen och läsa mer om vad ert företag kan göra för dem.

Stratcore erbjuder även copywriting för tryckta publikationer. Oavsett om det handlar om företagskommunikation – årsredovisningar, broschyrer, osv. – eller marknadsmaterial så har vi rätt skribent för er.

Tydlig kommunikation är avgörande för att nå framgång. Stratcore är bra på det – på många olika språk. Ni väljer målmarknad och berättar vad texten ska handla om: vi hittar den bästa skribenten, med specialkunskaper inom ert kompetensområde.

Vare sig ni behöver en helt ny text eller bara behöver förbättra en befintlig text en aning kan Stratcores översättare och copywriters hjälpa er med:

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

Vi hjälper dig med att anpassa och skriva dina artiklar för sökmotorerna

Vi kan i dag presentera en ny tjänst för dig som har en hemsida, vi kan optimera och skriva era artiklar så att de syns bättre på google. Det vi gör är att vi skriver dina artiklar för dina läsare och samtidigt anpassar vi dem för sökmotorerna (google) eller bara assistera dig med optimeringen av artiklarna.

Sökmotoroptimering är en teknik som används i webbpublicering för att öka sidornas synlighet och trafik, vilket resulterar i en högre ranking i sökmotorerna och fler läsare.

Naturligtvis skriver de flesta för sin publik och det är så det ska vara. Men det är inget fel med att tillämpa några milda optimeringsprinciper till din artikels innehåll för att få bättre exponering och rankning i sökmotorerna.

Att skriva en artikel för Sökmotoroptimering kräver först och främst goda skrivkunskaper för att göra själva artikeln intressant och trevlig att läsa, för det andra den strategiska placeringen av nyckelfraser eller sökord i texten och för det tredje att inkludera länkar till externa källor som kommer att öka kraften på din sida, för de fjärde länkar in till din sida. Även om du har skrivit en bra artikel, måste du nu gå ut och låta världen veta om det. Komma igång med detta kan vara så enkelt som att dela en länk till din nya artikel på Facebook eller Twitter och uppmuntra dina vänner att dela den.

Så låt oss börja med några grundläggande, lätt att följa tips som ska hjälpa din sak om du vill optimera dina artiklar själv.

Så härskriver man en artikel för sökmotoroptimering.

Kom ihåg att även om det är bäst att använda denna taktik när du publicerar nytt innehåll, så kan du alltid gå tillbaka och göra ändringar på dina gamla inlägg för att förbättra rankingen.

Om du inte vill göra detta jobb själv, ta då kontakt med oss så fixar vi det.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef