Kompetensområden

Företagskommunikation

Företagskommunikation

Företag kommunicerar på en mängd olika sätt. Internt med anställda, avdelningar, dotterföretag och aktieägare. Externt med kunder och media samt mellan bolag, partners och leverantörer. För ditt företags varumärke och affärsidé är det av största vikt att all kommunikation är tydlig, konsekvent och anpassad till sitt specifika ändamål.

Tydlighet, tillit och uppriktighet är av största betydelse när man har att göra med företagsmeddelanden. De bör också vara välskrivna och felfria. Vi strävar efter att behålla originalets stilmässiga egenskaper, men vårt slutgiltiga mål är att leverera texter som är som original, inte översättningar. Naturligtvis tillämpar vi stränga säkerhetsåtgärder och sekretessavtal och följer de deadlines du sätter.

Stratcores professionella medarbetare har erfarenhet av att översätta och skriva för olika typer av kommunikationsbehov. Det gäller bland annat nyhetsbrev, tidningar (till kunder eller företagsinternt), pm, webbplatser, intranät, pressmeddelanden, presentationer, analyser och rapporter. När ditt budskap behöver nå ut snabbt kan vi också erbjuda expresstjänster, flexibla tider och en engagerad projektledare dygnet runt.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter