Kompetensområden

Företagskommunikation

Företagskommunikation

Företag kommunicerar på en mängd olika sätt. Internt med anställda, avdelningar, dotterföretag och aktieägare. Externt med kunder och media samt mellan bolag, partners och leverantörer. För ditt företags varumärke och affärsidé är det av största vikt att all kommunikation är tydlig, konsekvent och anpassad till sitt specifika ändamål.

Tydlighet, tillit och uppriktighet är av största betydelse när man har att göra med företagsmeddelanden. De bör också vara välskrivna och felfria. Vi strävar efter att behålla originalets stilmässiga egenskaper, men vårt slutgiltiga mål är att leverera texter som är som original, inte översättningar. Naturligtvis tillämpar vi stränga säkerhetsåtgärder och sekretessavtal och följer de deadlines du sätter.

Stratcores professionella medarbetare har erfarenhet av att översätta och skriva för olika typer av kommunikationsbehov. Det gäller bland annat nyhetsbrev, tidningar (till kunder eller företagsinternt), pm, webbplatser, intranät, pressmeddelanden, presentationer, analyser och rapporter. När ditt budskap behöver nå ut snabbt kan vi också erbjuda expresstjänster, flexibla tider och en engagerad projektledare dygnet runt.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef