Möt vår VD

Jag är medgrundare till Stratcore AB, ett översättningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Jag har en examen i spanska och en masterexamen i översättningsvetenskap från Stockholms universitet. Översättning och kommunikation har alltid varit min passion och specialitet, och jag har arbetat i språkbranschen i olika roller under hela mitt yrkesverksamma liv. Jag började min bana som lärare i spanska och engelska på en språkskola innan jag sadlade om till översättningsbranschen. Jag hjälper till i den dagliga verksamheten här på Stratcore och ägnar mig framförallt åt att hålla kontakt med kunder och att leda översättningsprojekt – två uppgifter som ligger mig varmt om hjärtat.

Att förstå varandra är viktigt. Och kommunikation är något som vi på Stratcore sysslar med dagligen. På många olika språk och inom många olika områden. Det är något vi tycker är intressant, roligt och stimulerande.

Stratcore är ett företag som fokuserar på sina kunder – ett företag med en enorm passion att alltid leverera språktjänster som uppfyller de högst ställda kraven. Vi arbetar uteslutande med externa översättare och språkspecialister som alla – och de är många – är ytterst professionella. De sitter i sina hemländer med spetskompetens inom sina respektive områden. Ett professionellt nätverk för professionella resultat. Och tänk vilken ynnest att alltid få lägga ut arbete på den som verkligen är vuxen uppgiften!

Vi gör allt vi kan för att ta tillvara dina behov på bästa sätt och jag är säker på att du snabbt kommer att upptäcka hur engagerade och fokuserade vi är på att kunden ska bli nöjd.

Vi bryr oss om. Vi bygger långsiktiga relationer. Vi finns alltid till hands för dig. Varmt välkommen till Stratcore!

Ylva Bailey
Verkställande direktör
Stratcore AB
E-post Ylva

 

Frilansöversättare, främst juridiska och ekonomiska texter.
Juridik – Lunds universitet
Spanska och portugisiska – Stockholms universitet
fil.mag. med inriktning på översättning – Stockholms universitet

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.