Möt vår VD

Att förstå varandra är viktigt. Och kommunikation är något som vi på Stratcore sysslar med dagligen. På många olika språk och inom många olika områden. Det är något vi tycker är intressant, roligt och stimulerande.

Stratcore är ett företag som fokuserar på sina kunder – ett företag med en enorm passion att alltid leverera språktjänster som uppfyller de högst ställda kraven. Vi arbetar uteslutande med externa översättare och språkspecialister som alla – och de är många – är ytterst professionella. De sitter i sina hemländer med spetskompetens inom sina respektive områden. Ett professionellt nätverk för professionella resultat. Och tänk vilken ynnest att alltid få lägga ut arbete på den som verkligen är vuxen uppgiften!

Vi gör allt vi kan för att ta tillvara dina behov på bästa sätt och jag är säker på att du snabbt kommer att upptäcka hur engagerade och fokuserade vi är på att kunden ska bli nöjd.

Vi bryr oss om. Vi bygger, och bygger på långsiktiga relationer. Vi finns alltid till hands för dig. Varmt välkommen till Stratcore!

Ylva Forsberg
Verkställande direktör
Stratcore AB
E-post Ylva

Grundare och VD för M.Y. Lingua, ett språkserviceföretag i Spanien 1983-1989. Fokus på språkundervisning men även översättnings- och tolkuppdrag.

Marknadschef och ansvarig för interkulturella relationer i Spanien/Portugal på Euroland Invest 1989-1994.

Frilansöversättare, främst juridiska och ekonomiska texter 1995-2000.

Juridik – Lunds universitet
Spanska och portugisiska – Stockholms universitet
fil.mag. med inriktning på översättning – Stockholms universitet
Medlem i SFÖ – Sveriges Facköversättarförening

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter