Möt vår VD

Att förstå varandra är viktigt. Och kommunikation är något som vi på Stratcore sysslar med dagligen. På många olika språk och inom många olika områden. Det är något vi tycker är intressant, roligt och stimulerande.

Stratcore är ett företag som fokuserar på sina kunder – ett företag med en enorm passion att alltid leverera språktjänster som uppfyller de högst ställda kraven. Vi arbetar uteslutande med externa översättare och språkspecialister som alla – och de är många – är ytterst professionella. De sitter i sina hemländer med spetskompetens inom sina respektive områden. Ett professionellt nätverk för professionella resultat. Och tänk vilken ynnest att alltid få lägga ut arbete på den som verkligen är vuxen uppgiften!

Vi gör allt vi kan för att ta tillvara dina behov på bästa sätt och jag är säker på att du snabbt kommer att upptäcka hur engagerade och fokuserade vi är på att kunden ska bli nöjd.

Vi bryr oss om. Vi bygger, och bygger på långsiktiga relationer. Vi finns alltid till hands för dig. Varmt välkommen till Stratcore!

Ylva Bailey
Verkställande direktör
Stratcore AB
E-post Ylva

Grundare och VD för M.Y. Lingua, ett språkserviceföretag i Spanien. Fokus på språkundervisning men även översättnings- och tolkuppdrag.

Frilansöversättare, främst juridiska och ekonomiska texter.
Juridik – Lunds universitet
Spanska och portugisiska – Stockholms universitet
fil.mag. med inriktning på översättning – Stockholms universitet

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef