Våra tjänster

Varumärkesvalidering


Väja för fallgropar och grodor

När man tar steget in på en ny marknad är det viktigt att känna till de lokala koderna och att vara kulturellt korrekt. Vissa ord, färger, namn, bilder, symboler, osv. kan göra att en för övrigt framgångsrik kampanj når blygsamma resultat eller till och med misslyckas. Kloka specialister på marknadsföring gör därför en varumärkesanalys på den lokala marknaden innan de lanserar en produkt eller tjänst.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring 08-540 858 51 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter