Kompetensområden

Försäkring

Försäkring

I er bransch vill ni förvissa era kunder om att de erhåller bästa möjliga skydd. Så när ni behöver språktjänster så söker ni även ett företag som kan förvissa er om att ni får bästa möjliga språktjänster. Vi kan hjälpa er med många olika typer av dokument, från skadeanmälningar till avtal. Ni kan behöva förklara era tjänster för en utländsk investerare som vill förstå hur försäkringssystemet fungerar i ert land. Eller så kan ni behöva kommunicera med någon från ett annat land som är inblandad i någon av era skadeanmälningar. Allt ni behöver göra är att kontakta oss.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter