Kompetensområden

Förpackning/massa och papper

Förpackningsmaterial och pappersmassa

Företag inom pappers- och förpackningsindustrin vet hur viktigt det är med kommunikation. Eftersom Skandinavien är världsledande inom branschen så gör ni säkert affärer i många olika länder. Vilket betyder att ni behöver skapa välskrivna och slagkraftiga pressmeddelanden, interna och externa nyhetsbrev för att stärka relationen med anställda och marknaden, samt produktdatablad och annan information som garanterar att era kunder använder produkterna på ett säkert och korrekt sätt.

Dessutom ingår förstås företagets samhälls- och miljöansvar, som inkluderar företagsetik och hur ni säkerställer en så miljövänlig och hållbar verksamhet som möjligt. Det är här Stratcore kommer in. Vi kan hjälpa er med översättning, korrektur och textproduktion inom alla dessa områden och på alla språk. Så varför inte kontakta oss och få veta mer om de språktjänster och det språkstöd som vi kan erbjuda?

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef