Kompetensområden

Förpackning/massa och papper

Förpackningsmaterial och pappersmassa

Företag inom pappers- och förpackningsindustrin vet hur viktigt det är med kommunikation. Eftersom Skandinavien är världsledande inom branschen så gör ni säkert affärer i många olika länder. Vilket betyder att ni behöver skapa välskrivna och slagkraftiga pressmeddelanden, interna och externa nyhetsbrev för att stärka relationen med anställda och marknaden, samt produktdatablad och annan information som garanterar att era kunder använder produkterna på ett säkert och korrekt sätt.

Dessutom ingår förstås företagets samhälls- och miljöansvar, som inkluderar företagsetik och hur ni säkerställer en så miljövänlig och hållbar verksamhet som möjligt. Det är här Stratcore kommer in. Vi kan hjälpa er med översättning, korrektur och textproduktion inom alla dessa områden och på alla språk. Så varför inte kontakta oss och få veta mer om de språktjänster och det språkstöd som vi kan erbjuda?

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter