Våra tjänster

Teknisk dokumentation och XML


Teknisk dokumentation, XML och gränssnittet mellan översättning och dokumentation

Stratcore erbjuder även kvalificerade tjänster inom teknisk dokumentation och XML, samt hjälp med koordinering av dokumentation och översättning. Vi har erfarenhet inom följande områden:

XML-projekt

XML har blivit det allt mer dominerande formatet för teknisk dokumentation eftersom det lämpar sig så väl för single-sourcing, det vill säga dokumentation som kan återanvändas för olika syften och plattformar. Vi har omfattande erfarenhet inom området och kan hjälpa till med allt från skapande av XSL-formatmallar och DTD:er till applikationsprogrammering, och framför allt koordinering av översättnings- och dokumentationsdelarna av projektet. För större XML-projekt kan vi även ta hjälp av partners med ytterligare resurser för att kunna erbjuda hela spektrat av tjänster.

Konvertering av översättningsminnen från äldre miljöer

Vid migrering från äldre miljöer (FrameMaker, PageMaker, Word, och även tidigare XML-miljöer) är det mycket vanligt att kunderna har befintliga översättningsminnen som inte fungerar bra i den nya XML-miljön. Vi kan bistå med analys och specialanpassade konverteringsverktyg som gör övergången betydligt enklare och mer bekymmersfri.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring 08-540 858 51 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter