Våra tjänster

Transkreation


Kommunikation över alla gränser

I dagens globala ekonomi behövs ofta något mer än en standardöversättning för att förmedla ett budskap över internationella och kulturella gränser. Då kan ni dra nytta av transkreation. Transkreation är ett uttryck från reklam- och marknadsföringsbranschen som handlar om att överföra ett budskap från ett språk till ett annat, samtidigt som man bibehåller källtextens syfte, stil, ton och sammanhang.

Stratcore har samlat ett team av språkproffs och copywriters med expertkunskaper inom transkreation. De kan anpassa din text till önskat målspråk så att den förmedlar samma uttryck och känsla som den ursprungliga texten. Så att ditt företag kan behålla sin konkurrensförmåga på de marknader ni riktar er till.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter