Våra tjänster

Transkreation


Kommunikation över alla gränser

I dagens globala ekonomi behövs ofta något mer än en standardöversättning för att förmedla ett budskap över internationella och kulturella gränser. Då kan ni dra nytta av transkreation. Transkreation är ett uttryck från reklam- och marknadsföringsbranschen som handlar om att överföra ett budskap från ett språk till ett annat, samtidigt som man bibehåller källtextens syfte, stil, ton och sammanhang.

Stratcore har samlat ett team av språkproffs och copywriters med expertkunskaper inom transkreation. De kan anpassa din text till önskat målspråk så att den förmedlar samma uttryck och känsla som den ursprungliga texten. Så att ditt företag kan behålla sin konkurrensförmåga på de marknader ni riktar er till.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef