Våra tjänster

Copywriting


Texter som övertygar

Med våra copytjänster kan vi erbjuda allt från pressmeddelanden till reklam- och webbplatstexter. Ge oss bara några direktiv så skriver Stratcores kreativa förmågor ihop en snitsig text som verkligen säljer, inom den kommunikationskanal du väljer.

Berätta vad du vill säga så sköter vi resten: tydlig och kortfattad saklig information, talspråklig text eller till och med en kort och klatschig slogan. Naturligtvis kan vi göra det på det eller de språk som din målmarknad kräver.

För att garantera att alla texter är korrekta och aktuella använder vi oss endast av skribenter som bor i det land där din målmarknad finns. De vet vad som går hem där, vad som inte går hem, vad som är ”politiskt korrekt” och, nog så viktigt, vad som inte är det.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef