Våra tjänster

Copywriting


Texter som övertygar

Med våra copytjänster kan vi erbjuda allt från pressmeddelanden till reklam- och webbplatstexter. Ge oss bara några direktiv så skriver Stratcores kreativa förmågor ihop en snitsig text som verkligen säljer, inom den kommunikationskanal du väljer.

Berätta vad du vill säga så sköter vi resten: tydlig och kortfattad saklig information, talspråklig text eller till och med en kort och klatschig slogan. Naturligtvis kan vi göra det på det eller de språk som din målmarknad kräver.

För att garantera att alla texter är korrekta och aktuella använder vi oss endast av skribenter som bor i det land där din målmarknad finns. De vet vad som går hem där, vad som inte går hem, vad som är ”politiskt korrekt” och, nog så viktigt, vad som inte är det.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring 08-540 858 51 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter