Våra tjänster

Copywriting – texter som övertygar

Stratcore hjälper dig med relevanta texter som skapar värde för ditt företag

Behöver du texter som skapar rätt känsla hos läsaren? Texter där budskapet går fram, skapar intresse och som leder till handling? Stratcore kan hjälpa dig att producera målgruppsanpassade texter som skapar värde för ditt företag. Vi erbjuder personlig service, tillgänglighet och hög kvalitet till ett bra pris.

Alla språk, alla typer av texter

Med våra copytjänster kan vi erbjuda allt från pressmeddelanden och företagsbloggar till reklam- och webbplatstexter. Ge oss bara en brief så skriver Stratcores kreativa förmågor ihop en snitsig text som verkligen säljer, inom den kommunikationskanal som du väljer. Berätta vad du vill säga så sköter vi resten: tydlig och kortfattad information, talspråklig text eller till och med en kort och klatschig slogan eller tagline. Behöver ditt innehåll översättas till flera olika språk? Vi erbjuder copywriting på det eller de språk som din målmarknad kräver.

Flerspråkig copywriting

När du anlitar Stratcore inleder du ett samarbete med en fullservicebyrå som även kan erbjuda översättning av dina texter. Vi har ett stort nätverk av språkexperter som alltid producerar texter på sitt modersmål och som översätter till sitt modersmål – då blir det rätt från början och processen blir snabb och effektiv. Vi säkerställer texter av hög kvalitet och som får ditt företag att växa.

Kvalitetssäkrade texter

För att garantera att alla texter är korrekta och aktuella använder vi oss endast av skribenter som bor i det land där din målmarknad finns. De vet vad som går hem där, vad som inte går hem, vad som är ”politiskt korrekt” och, nog så viktigt, vad som inte är det. En copywriter är van att göra research och sätta sig in i koncept och ämnesområden, det ingår i alla uppdrag, men ibland krävs det specialistkunskaper. Stratcore har ett stort nätverk av copywriters och våra projektledare kopplar ihop dig med rätt typ av copywriter för just ditt uppdrag.

Fördelar med copywriting från Stratcore:

Copywriting för dina kommunikationsbehov

Vi ser gärna ett samarbete där vi blir din långsiktiga partner. Vi vill lära känna ditt företag och varumärke så att vi kan producera engagerande texter som fångar din målgrupp. Och ju mer vi arbetar tillsammans, desto snabbare och smidigare blir processen. Men självklart kan du även anlita oss för enstaka uppdrag – Stratcore anpassar copywritingtjänsten efter dina behov och vi blir ditt företags externa marknadsavdelning bara ett telefonsamtal bort. Kontakta oss redan idag för copy som lyfter ditt företag!

Copywriting som stärker ditt varumärke

Ditt företag förtjänar välskriven copy som är konsekvent och som stärker ditt varumärke. Stratcore kan hjälpa dig med copywritingtjänster som ökar din försäljning, leder trafik till webbplatsen och som kommunicerar ditt budskap till rätt målgrupp. Vi kan även hjälpa dig med terminologihantering och att ta fram stilguider för att skapa enhetlighet för allt ditt innehåll. Det säkerställer en konsekvent tonalitet och terminologi inom hela ditt varumärke. Stratcore är en copywritingpartner som ser helheten. Exempel på områden där professionell copywriting ger resultat och stora fördelar för ditt företag:

Marknadsanpassat innehåll som ger resultat

Stratcores skickliga copywriters skriver texter och skapar innehåll från grunden anpassade efter ditt företags tonalitet och varumärke. Du beskriver ditt företag och varumärke och vilken typ av text du behöver hjälp med och Stratcore kopplar ihop dig med rätt copywriter som kan din bransch. Att du får välskriven copy av en copywriter med språket som modersmål är en självklarhet och vi är inte nöjda förrän du är nöjd. Hör av dig till oss redan idag för marknadsanpassat innehåll som ger resultat skrivet av en professionell copywriter!

Hur kan copywriting driva tillväxt?

Med rätt copy och innehåll för ditt företag och varumärke skapas:

Hur kan en duktig copywriter hjälpa ditt företag?

En duktig copywriter kan förklara det svåra på ett enkelt sätt. Invecklade koncept och exempelvis high-tech behöver beskrivas på ett sätt som är lättillgängligt för blivande kunder. Då stannar de kvar och vill veta mer om ert erbjudande.

Det får inte blir tråkigt! Med hjälp av rätt copywriting kan även informationstungt innehåll bli mer lättläst och informationen blir lättare att ta till sig för läsarna.

Innehållet måste vara både marknads- och målgruppsanpassat. En duktig copywriter skriver för din målgrupp och på ett sätt som fungerar för din bransch.

Stratcore tar ditt innehåll på allvar. Vi kan hjälpa dig med copywriting som täcker just dina språk- och kommunikationsbehov. Ibland behövs kortare insatser, ibland behövs mer omfattande och strategiska insatser. Vi kan hjälpa dig med allt från inlägg på sociala medier, ett pressmeddelande eller att arbeta fram en slagkraftig tagline eller slogan. Hör av dig redan idag och prata med någon av våra duktiga projektledare! Stratcore hjälper dig med copy som märks och gör skillnad för ditt företag.

Kommunicera ditt budskap på rätt sätt

Det är vår övertygelse att språket utgör kärnan i relationen mellan ett företag och dess kunder. Vissa texter kan du producera själv, medan andra kräver tid och förberedelser. Då kan det vara skönt att anlita en copywriter, och i synnerhet om det behöver gå snabbt. Stratcore kan erbjuda snabbhet och tillgänglighet utan att göra avkall på kvaliteten.

Det är skönt med en copywriter som känner till ert varumärke, verksamhet och kommunikationsbehov. Vi kan hjälpa till med återkommande uppdrag som att uppdatera företagsbloggar eller att skriva nyhetsbrev. När vi skriver webbplatstexter om era produkter och tjänster kan samma copywriter exempelvis också hjälpa till med inlägg på sociala medier. Det säkerställer att allt ert innehåll kommuniceras med samma stil, tonalitet och tone of voice.

Stratcore erbjuder en smidig process

Stratcore är en fullservicebyrå som även kan ta hand om dina övriga språkbehov. Det gör arbetet snabbt och enkelt och vi kan skapa ett kostnadseffektivt arbetsflöde där vi även översätter ditt innehåll till det eller de språk du behöver.

Låt oss ta hand om produktionen av ditt innehåll. Vi erbjuder smidig copywriting där våra skickliga projektledare tar hand om hela processen åt dig, men där du har full inblick i varje steg. Du godkänner alltid upplägget innan vi sätter igång.

Stratcores team av språkexperter och stora nätverk av professionella copywriters och översättare säkerställer kvalitet och snabba leveranser.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Översättningar - Transkreation – Copywriting - Undertextning
Voice-over - Redigering - Journalistiska artiklar - Flerspråkig DTP

Jag har alltid upplevt Stratcore som en engagerad, pålitlig och lösningsorienterad översättningsbyrå. Att arbeta som översättare för Stratcore ger mig möjlighet att fullt ut tillämpa mina språkliga och kreativa färdigheter som språkproffs. Snabb, enkel och vänlig kommunikation gör det möjligt att leverera översättningslösningar av hög kvalitet till slutkunderna. Jag uppskattar också att Stratcores projektledare alltid låter översättarna vara och känna sig som en del av teamet.

Randi K.

Medarbetare i Stratcores danska översättarteam

Stratcore upprätthåller de högsta standarderna för att säkerställa att kunden är helt nöjd och ser till att översättarna och alla andra som är involverade i produktionen av den slutliga publikationen är införstådda med detta.

David S.

Medarbetare i Stratcores engelska översättarteam

Stratcore är en översättningsbyrå som värnar om kvaliteten och förstår vikten av riktigt bra översättningar. De är lätta att kommunicera med och besvarar frågor snabbt och professionellt. Som översättare åt Stratcore har man glädjen att få återkommande, intressanta uppdrag och att få göra översättningar åt väletablerade företag inom många olika branscher.

Ulrika B.

Medarbetare i Stratcores svenska översättarteam

Jag har arbetat heltid som frilansande översättare hos Stratcore i 16 år. Under åren har jag arbetat med en mängd olika uppdrag och jag har uppskattat allt från det intressanta källmaterialet till de realistiska tidsfristerna. Alla mina uppdrag har varit tillsammans med just Peter och Ylva och detta har skapat en verklig känsla av partnerskap och kontinuitet, inte minst har det varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med dem.

Mark T.

Medarbetare i Stratcores engelska översättarteam

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.