Kompetensområden

Konsumentprodukter

Konsumentprodukter

Dagens globaliseringstrend har en stor påverkan på tillverkare av konsumentprodukter. Och samtidigt utgör den en stor möjlighet. För er som tillverkare innebär det att ni försöker exportera betydligt mer produkter än vad ni säljer på hemmamarknaden. Oavsett om ni marknadsför en mobiltelefon eller en husvagn så vet ni hur viktigt det är med varuexponering för att locka kunder. Vilket kräver en professionell webbplats, iögonfallande marknadsföringsmaterial och lättförståeliga användarhandböcker på en mängd olika språk. För allt detta behöver ni en översättningsbyrå som ni kan lita på och som alltid kan leverera det ni behöver.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef