Kompetensområden

Konsumentprodukter

Konsumentprodukter

Dagens globaliseringstrend har en stor påverkan på tillverkare av konsumentprodukter. Och samtidigt utgör den en stor möjlighet. För er som tillverkare innebär det att ni försöker exportera betydligt mer produkter än vad ni säljer på hemmamarknaden. Oavsett om ni marknadsför en mobiltelefon eller en husvagn så vet ni hur viktigt det är med varuexponering för att locka kunder. Vilket kräver en professionell webbplats, iögonfallande marknadsföringsmaterial och lättförståeliga användarhandböcker på en mängd olika språk. För allt detta behöver ni en översättningsbyrå som ni kan lita på och som alltid kan leverera det ni behöver.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter