Kompetensområden

IT/telekom

IT/telekom

Vi hjälper globala, lokala och nischade företag med lokalisering av deras produkter och tjänster, till exempel webbplatser, programvara, marknadskommunikation och övrig dokumentation.

Vi har omfattande erfarenhet av språktjänster inom IT- och telekomindustrin – områden som förändras snabbt, där språk och terminologi aldrig står still. Det har hjälpt våra kunder att upprätta globala strategier och i grunden påverkat konkurrenssituationen till deras fördel.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef