Kompetensområden

IT/telekom

IT/telekom

Vi hjälper globala, lokala och nischade företag med lokalisering av deras produkter och tjänster, till exempel webbplatser, programvara, marknadskommunikation och övrig dokumentation.

Vi har omfattande erfarenhet av språktjänster inom IT- och telekomindustrin – områden som förändras snabbt, där språk och terminologi aldrig står still. Det har hjälpt våra kunder att upprätta globala strategier och i grunden påverkat konkurrenssituationen till deras fördel.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter