Stratcore – ett annorlunda översättningsföretag

Alla språk och fackområden på ett och samma ställe
Stratcore levererar översättningstjänster till företag inom en mängd olika branscher, från bank och finans, försäkringar, byggbranschen, telekom och IT till verkstads- och fordonsindustrin, läkemedel/bioteknik och skogsindustrin. Inget uppdrag är för stort och inget uppdrag är för litet för oss. Vi garanterar total sekretess i alla led för våra kunder, både internt och externt.

Mer än bara en översättningsbyrå
Förutom översättning erbjuder vi en komplett uppsättning språktjänster, bland annat lokalisering av webbplatser, korrekturläsning, tolkning, transkription, berättarröster, copytjänster och interkulturell rådgivning.

Vår vision
Stratcores mål: att etablera en långsiktig och ömsesidigt givande relation med dig och ditt företag. Vår personliga service, professionella medarbetare och tekniska kompetens garanterar att du alltid får översättningar av högsta kvalitet. Stratcore – translating your world – en tung aktör på den nordiska marknaden.

Vårt åtagande
Vi åtar oss att förmedla ditt budskap klart och tydligt och på ett sätt som är anpassat till den lokala kulturen och marknaden, var som helst i världen. Vi är tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, för att uppfylla dina önskemål: skicka oss ett brådskande uppdrag – när som helst, var som helst. Och hur knapp tiden än är så strävar vi alltid efter att leverera översättningar av högsta kvalitet. Vi anstränger oss alltid lite extra.

Vår policy
På Stratcore kommer du alltid i första hand. Vi är flexibla, tillmötesgående och redo att med kort varsel gripa in när du behöver oss. Först när du är helt nöjd ser vi uppdraget som slutfört.

Våra översättare
Vi översätter inte ord – vi översätter till kulturellt korrekt innehåll på ditt valda målspråk. Stratcore arbetar enbart med skickliga, professionella översättare som lever och arbetar i det land till vilket du riktar ditt budskap. Varje översättare fokuserar på sitt eget fackområde, t.ex. juridik, ekonomi, medicin, teknik, reklam, osv. Högkvalitativa översättningar oberoende av yrkesområde. Oavsett språk väljer vi rätt person för att kommunicera ditt meddelande på din utvalda marknad.

Våra kunder
I dagens ekonomi måste globala företag välja en tillförlitlig, kompetent, effektiv och professionell språkleverantör som kan uppfylla deras växande globala krav. Företag väljer Stratcore för vår kompetens, trovärdighet, kvalitet och kreativitet – och vår dygnet-runt-support. Stratcores metoder för kvalitetskontroll – baserade på vår omfattande erfarenhet och kunskap – garanterar att processerna inte bara fungerar, utan fungerar bra och med fokus på kundernas bästa.

Vår säkerhetspolicy och sekretess
Stratcore strävar efter att vara en pålitlig och trovärdig leverantör av översättningstjänster med en hög säkerhetsnivå som uppfyller kundernas strängaste krav. Vi är alla införstådda med våra skyldigheter enligt säkerhetspolicyn och vi har alla skrivit under sekretessavtal som uttryckligen förbjuder oss att avslöja känslig information som vi får tillgång till genom vårt arbete. Vi har upprättat speciella rutiner för arbete, lagring och dokumentförstöring för känsliga projekt.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter