Stratcore – ett annorlunda översättningsföretag

Alla språk och fackområden på ett och samma ställe
Stratcore levererar översättningstjänster till företag inom en mängd olika branscher, från bank och finans, försäkringar, byggbranschen, telekom och IT till verkstads- och fordonsindustrin, läkemedel/bioteknik och skogsindustrin. Inget uppdrag är för stort och inget uppdrag är för litet för oss. Vi garanterar total sekretess i alla led för våra kunder, både internt och externt.

Mer än bara en översättningsbyrå
Förutom översättning erbjuder vi en komplett uppsättning språktjänster, bland annat lokalisering av webbplatser, korrekturläsning, tolkning, transkription, berättarröster, copytjänster och interkulturell rådgivning.

Vår vision
Stratcores mål: att etablera en långsiktig och ömsesidigt givande relation med dig och ditt företag. Vår personliga service, professionella medarbetare och tekniska kompetens garanterar att du alltid får översättningar av högsta kvalitet. Stratcore – translating your world – en tung aktör på den nordiska marknaden.

Vårt åtagande
Vi åtar oss att förmedla ditt budskap klart och tydligt och på ett sätt som är anpassat till den lokala kulturen och marknaden, var som helst i världen. Vi är tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, för att uppfylla dina önskemål: skicka oss ett brådskande uppdrag – när som helst, var som helst. Och hur knapp tiden än är så strävar vi alltid efter att leverera översättningar av högsta kvalitet. Vi anstränger oss alltid lite extra.

Vår policy
På Stratcore kommer du alltid i första hand. Vi är flexibla, tillmötesgående och redo att med kort varsel gripa in när du behöver oss. Först när du är helt nöjd ser vi uppdraget som slutfört.

Våra översättare
Vi översätter inte ord – vi översätter till kulturellt korrekt innehåll på ditt valda målspråk. Stratcore arbetar enbart med skickliga, professionella översättare som lever och arbetar i det land till vilket du riktar ditt budskap. Varje översättare fokuserar på sitt eget fackområde, t.ex. juridik, ekonomi, medicin, teknik, reklam, osv. Högkvalitativa översättningar oberoende av yrkesområde. Oavsett språk väljer vi rätt person för att kommunicera ditt meddelande på din utvalda marknad.

Våra kunder
I dagens ekonomi måste globala företag välja en tillförlitlig, kompetent, effektiv och professionell språkleverantör som kan uppfylla deras växande globala krav. Företag väljer Stratcore för vår kompetens, trovärdighet, kvalitet och kreativitet – och vår dygnet-runt-support. Stratcores metoder för kvalitetskontroll – baserade på vår omfattande erfarenhet och kunskap – garanterar att processerna inte bara fungerar, utan fungerar bra och med fokus på kundernas bästa.

Vår säkerhetspolicy och sekretess
Stratcore strävar efter att vara en pålitlig och trovärdig leverantör av översättningstjänster med en hög säkerhetsnivå som uppfyller kundernas strängaste krav. Vi är alla införstådda med våra skyldigheter enligt säkerhetspolicyn och vi har alla skrivit under sekretessavtal som uttryckligen förbjuder oss att avslöja känslig information som vi får tillgång till genom vårt arbete. Vi har upprättat speciella rutiner för arbete, lagring och dokumentförstöring för känsliga projekt.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.