Kompetensområden

Resor/turism/hotell

Resor/turism/hotell

Vi arbetar med många av de ledande företagen inom rese- och turistbranschen, med allt från företagsinformation för större flygbolag, marknadsföring för hotellkedjor till menyer för lokala restauranger. Våra språktjänster garanterar att ert budskap når människor över hela världen. Så om ni vill göra er webbplats tillgänglig för en internationell publik eller tillhandahålla finansiell information för framtida investerare så är vi företaget för er.

Spel

Vi har gjort det möjligt för våra kunder att erbjuda kasino-, pc- och tv-spel på den globala marknaden samt interaktiva spel för mobiltelefonbranschen. För att kunna erbjuda bästa möjliga service inom området har vi handplockat översättare som har erfarenhet av onlinespelsindustrin. Vi garanterar att de håller sig uppdaterade i fråga om terminologi, juridiska frågor, spelregler, reklamerbjudanden, m.m. Våra avancerade översättningsmetoder garanterar konsekvens mellan din programvara och webbplats.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

Ville bara ge lite feedback från mina finska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊.

Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt Energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef