Kompetensområden

Resor/turism/hotell

Resor/turism/hotell

Vi arbetar med många av de ledande företagen inom rese- och turistbranschen, med allt från företagsinformation för större flygbolag, marknadsföring för hotellkedjor till menyer för lokala restauranger. Våra språktjänster garanterar att ert budskap når människor över hela världen. Så om ni vill göra er webbplats tillgänglig för en internationell publik eller tillhandahålla finansiell information för framtida investerare så är vi företaget för er.

Spel

Vi har gjort det möjligt för våra kunder att erbjuda kasino-, pc- och tv-spel på den globala marknaden samt interaktiva spel för mobiltelefonbranschen. För att kunna erbjuda bästa möjliga service inom området har vi handplockat översättare som har erfarenhet av onlinespelsindustrin. Vi garanterar att de håller sig uppdaterade i fråga om terminologi, juridiska frågor, spelregler, reklamerbjudanden, m.m. Våra avancerade översättningsmetoder garanterar konsekvens mellan din programvara och webbplats.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter