Så tycker våra kunder

“Vi har jobbat med Stratcore i mer än tio år och har bara positiva erfarenheter. Stratcore har under dessa år hjälpt oss med översättning av engelsk text (både pressmeddelanden och produkttexter) till danska, norska, svenska, finska och ryska. Vi anlitade även Stratcore under 2008 för ett omfattande översättningsprojekt, då vi byggde vår nya webbportal i ovannämnda språk. Översättningarna är professionellt utförda och levereras alltid punktligt på överenskommet datum. Dessutom är Stratcores team en mycket trevlig affärspartner.”

Marknadschef
Ledande global tillverkare av högkvalitativa bildskärmar

 

“Vi har sedan flera år tillbaka anlitat Stratcore för översättningar och korrekturläsning. Vi är mycket nöjda med samarbetet och deras rutinerade, kompetenta och yrkesskickliga översättare. De har ett stort nätverk och levererar alltid på utsatt tid.”

Informationsdirektör
Världsledande företag inom förpackningslösningar

 

“Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!”

Chef för intern onlinekommunikation
Globalt flygbolag

 

“Vi har jobbat med Stratcore i ett antal år nu och är mycket nöjda med deras service. De är snabba, trevliga, korrekta och alltid lätta att komma i kontakt med. De ger tydliga återkopplingar på när min text kommer att levereras och om något händer längs vägen får jag alltid direkt återkoppling kring ärendet.”

“Även deras översättare utmärker sig. Med det menar jag att de verkligen studerar källtexten, och de har vid flera tillfällen tagit upp frågor om tvetydigheter i texten. Allt för att slutprodukten ska vara så tydlig och korrekt som möjligt, både ursprungstexten och den översatta texten. Det uppskattar jag verkligen.”

“Ibland har vi mycket stora översättningsbehov som sätter leverantören på rejäla prov. Som när vi skickar stora mängder uppdrag från koncernens huvudkontor eller från företagets olika affärsområden – ofta med kort varsel – och som vi behöver få tillbaka snabbt. Men trots detta har vi fått leverans som önskat, vilket jag upplever som professionellt.”

Landschef, Sverige
Världsledande företag inom utskriftslösningar

 

“I vårt samarbete med Stratcore vill jag lyfta fram deras nätverk av kvalificerade översättare som gör att vi utan problem kan täcka upp de drygt 25 språk som vi arbetar med.”

“Vid behov av snabba leveranser har Stratcore på ett föredömligt sätt och utan avkall på kvaliteten levererat i enlighet med våra önskemål. Eftersom vi arbetar i XML-miljö uppskattar vi den kunskap Stratcore besitter inom området vilket ger oss en problemfri löpande hantering av översättningsfilerna.”

Dokumentationschef
Globalt ledande företag inom energieffektiva lösningar

 

“I vår organisation gäller det att handla snabbt, serviceinriktat, personligt och med kompetens. Vi kräver samma sak av våra samarbetspartners och leverantörer. Stratcore har dessutom förmågan att på ett strukturerat, vänligt och kunnigt sätt hjälpa oss att kommunicera vårt budskap när det behöver översättas.

Tack Stratcore – ni gör kommunikation enkel för oss.”

Vice VD
Nordisk bank

 

“Eftersom det ofta är snabba puckar som gäller när något ska översättas är det viktigt att leverantören är flexibel och har en serviceinriktad attityd. Stratcore ställer alltid upp, även på kort varsel, och levererar genomarbetade texter av hög kvalitet. Detta gör att jag varmt rekommenderar Stratcores översättningstjänster.”

Redaktör
En av Nordens ledande leverantörer av redaktionell kommunikation

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Översättningar - Transkreation – Copywriting - Undertextning
Voice-over - Redigering - Journalistiska artiklar - Flerspråkig DTP

Jag har alltid upplevt Stratcore som en engagerad, pålitlig och lösningsorienterad översättningsbyrå. Att arbeta som översättare för Stratcore ger mig möjlighet att fullt ut tillämpa mina språkliga och kreativa färdigheter som språkproffs. Snabb, enkel och vänlig kommunikation gör det möjligt att leverera översättningslösningar av hög kvalitet till slutkunderna. Jag uppskattar också att Stratcores projektledare alltid låter översättarna vara och känna sig som en del av teamet.

Randi K.

Medarbetare i Stratcores danska översättarteam

Stratcore upprätthåller de högsta standarderna för att säkerställa att kunden är helt nöjd och ser till att översättarna och alla andra som är involverade i produktionen av den slutliga publikationen är införstådda med detta.

David S.

Medarbetare i Stratcores engelska översättarteam

Stratcore är en översättningsbyrå som värnar om kvaliteten och förstår vikten av riktigt bra översättningar. De är lätta att kommunicera med och besvarar frågor snabbt och professionellt. Som översättare åt Stratcore har man glädjen att få återkommande, intressanta uppdrag och att få göra översättningar åt väletablerade företag inom många olika branscher.

Ulrika B.

Medarbetare i Stratcores svenska översättarteam

Jag har arbetat heltid som frilansande översättare hos Stratcore i 16 år. Under åren har jag arbetat med en mängd olika uppdrag och jag har uppskattat allt från det intressanta källmaterialet till de realistiska tidsfristerna. Alla mina uppdrag har varit tillsammans med just Peter och Ylva och detta har skapat en verklig känsla av partnerskap och kontinuitet, inte minst har det varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med dem.

Mark T.

Medarbetare i Stratcores engelska översättarteam

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.