Våra tjänster

Berättarröster


Gör din röst hörd!

Kommunikation är av avgörande betydelse i dagens globala samhälle. Vi kan göra er ”röst” hörd för en internationell publik på mer än 80 språk, oavsett om det handlar om en reklamfilm, presentation eller något annat. Med hjälp av en effektfull berättarröst kan ni exponera era produkter och tjänster över hela världen, öka försäljningen och ge ert varumärke en unik personlighet. På Stratcore har vi tillgång till erfarna och övertygande berättarröster. Med vår kostnadsfria provläsningstjänst hittar vi den perfekta rösten åt er. Vi kan erbjuda den accent eller det språk som ni önskar, och alla berättare använder sitt modersmål. Vi kan ordna allt från översättning av manus till anpassning och ljudimplementering.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring 08-540 858 51 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter