Våra tjänster

Berättarröster

Gör din röst hörd!

Kommunikation är av avgörande betydelse i dagens globala samhälle. Vi kan göra er ”röst” hörd för en internationell publik på mer än 80 språk, oavsett om det handlar om en reklamfilm, presentation eller något annat. Med hjälp av en effektfull berättarröst kan ni exponera era produkter och tjänster över hela världen, öka försäljningen och ge ert varumärke en unik personlighet. På Stratcore har vi tillgång till erfarna och övertygande berättarröster. Med vår kostnadsfria provläsningstjänst hittar vi den perfekta rösten åt er. Vi kan erbjuda den accent eller det språk som ni önskar, och alla berättare använder sitt modersmål. Vi kan ordna allt från översättning av manus till anpassning och ljudimplementering.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

Ville bara ge lite feedback från mina finska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊.

Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt Energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef