Kompetensområden

Din Professionella Partner för Arabiska Översättningar i Stockholm

Översättningsbyrå för Arabiska

I mer än 20 år har Stratcore tillhandahållit arabiska översättningar och arabiska layouttjänster till många av våra kunder. Dessa kunder är leverantörer av hälso- och sjukvårdstjänster såväl som affärstjänster.

Stratcores team av arabiska översättare är noggrant utvalda utifrån de specialistkunskaper de besitter inom bland annat hälso- och sjukvård, marknadsföring och teknik. Översättarna i våra team är också utvalda på grund av deras mångårig översättningserfarenhet.

Våra layoutare på kontoret i Kairo har arabiska som modersmål och är experter på desktop publishing (DTP). Om du behöver hjälp med layouten av en broschyr, ett reklamblad eller en arabisk webbplats är du i trygga händer. Och innan din text publiceras är en sista kvalitetskontroll alltid en självklarhet.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.