Kompetensområden

PR och reklam

PR och reklam

Reklam handlar om att föra ut ett marknadsbudskap på ett tydligt, konstruktivt och effektivt sätt. Ofta fungerar det bra att använda humor, ordlekar och lokala referenser som talar till den aktuella målgruppen. Dessutom måste man tilltala olika kulturer på olika sätt och det innebär att man kan hamna i många språkliga och kulturella fallgropar. Det som man själv uppfattar som en okomplicerad översättning kan i många fall innebära en total omarbetning, på gränsen till lokalanpassad copywriting. Vi föreslår att du börjar med att tala om för oss vad du har, vad du vill säga och var du vill få det sagt. Vi diskuterar gärna bästa vägen till internationell framgång.

Vi har arbetat med marknadsledande företag inom PR-branschen i många år. De kontaktar oss för nationella, europeiska och globala uppdrag inom marknadskommunikation, trendanalyser, samhällsfrågor och kriskommunikation.

Snabb handläggning är ofta avgörande för PR- och reklamverksamhet. Här utmärker vi oss med vår flexibilitet och tillgänglighet. Vi ombeds ofta att översätta, korrekturläsa eller redigera texter på några timmars varsel…

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter