Kompetensområden

PR och reklam

PR och reklam

Reklam handlar om att föra ut ett marknadsbudskap på ett tydligt, konstruktivt och effektivt sätt. Ofta fungerar det bra att använda humor, ordlekar och lokala referenser som talar till den aktuella målgruppen. Dessutom måste man tilltala olika kulturer på olika sätt och det innebär att man kan hamna i många språkliga och kulturella fallgropar. Det som man själv uppfattar som en okomplicerad översättning kan i många fall innebära en total omarbetning, på gränsen till lokalanpassad copywriting. Vi föreslår att du börjar med att tala om för oss vad du har, vad du vill säga och var du vill få det sagt. Vi diskuterar gärna bästa vägen till internationell framgång.

Vi har arbetat med marknadsledande företag inom PR-branschen i många år. De kontaktar oss för nationella, europeiska och globala uppdrag inom marknadskommunikation, trendanalyser, samhällsfrågor och kriskommunikation.

Snabb handläggning är ofta avgörande för PR- och reklamverksamhet. Här utmärker vi oss med vår flexibilitet och tillgänglighet. Vi ombeds ofta att översätta, korrekturläsa eller redigera texter på några timmars varsel…

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.