Våra tjänster

Transkribering av ljudfiler


Fäst orden på papper

Överföring av ljudfiler till skriftligt format ingår i Stratcores utbud av snabba och professionella språktjänster. Från ett till flera: om ni vill ha en transkriberad ljudfil i mer än ett språk så översätter vi till vilket språk ni vill. Slå oss gärna en signal för ytterligare information, eller skicka oss helt enkelt en fil så börjar vi där!

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef