Kompetensområden

Tillverkning

Tillverkning

I likhet med andra innovativa, specialiserade tillverkningsföretag vill ni producera de bästa produkterna med högsta möjliga kvalitet. Den ökade globaliseringen med tillhörande utlokalisering av tillverkning m.m. skapar en tuffare och mer konkurrensutsatt tillvaro för ert företag. För att lyckas måste företaget arbeta hårt för att skaffa sig konkurrensfördelar och attrahera kunder från olika delar av världen.

Professionellt översatta webbplatser, produktbeskrivningar och annat kommunikationsmaterial spelar en viktig roll för att skapa rätt intryck och föra fram det budskap ni vill – och behöver – förmedla. Och med nya kunder måste produktdokumentation, användarmanualer, pressmeddelanden och finansiella rapporter vara professionellt utformade och överensstämma med företagets kärnvärden för att kunderna ska återkomma.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef