Kompetensområden

Tillverkning

Tillverkning

I likhet med andra innovativa, specialiserade tillverkningsföretag vill ni producera de bästa produkterna med högsta möjliga kvalitet. Den ökade globaliseringen med tillhörande utlokalisering av tillverkning m.m. skapar en tuffare och mer konkurrensutsatt tillvaro för ert företag. För att lyckas måste företaget arbeta hårt för att skaffa sig konkurrensfördelar och attrahera kunder från olika delar av världen.

Professionellt översatta webbplatser, produktbeskrivningar och annat kommunikationsmaterial spelar en viktig roll för att skapa rätt intryck och föra fram det budskap ni vill – och behöver – förmedla. Och med nya kunder måste produktdokumentation, användarmanualer, pressmeddelanden och finansiella rapporter vara professionellt utformade och överensstämma med företagets kärnvärden för att kunderna ska återkomma.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter