Högkvalitativa översättningar till och från engelska

Stratcore – Din professionella översättningspartner

På Stratcore översätter vi dagligen många olika språkkombinationer. En av de mest efterfrågade är svenska till engelska och vice versa. Våra översättare har exceptionell språkkompetens, är väl förtrogna med båda språken och dessutom har de kunskaper inom olika specialområden. Vi förstår vikten av noggrannhet och precision när det kommer till språklig kommunikation och vårt team av erfarna, professionella översättare är redo att ta sig an dina unika översättningsbehov. Arbetsprocessen inkluderar en noggrann analys av texten, val av lämplig översättare, själva översättningsprocessen, korrekturläsning och slutlig kvalitetskontroll. Denna metod garanterar att varje översättning uppfyller högsta standard.

Översättare med specialkompetens i engelska och svenska

Vår översättningsbyrå är specialiserad på att översätta texter från svenska till engelska och från engelska till svenska. Vi vet att varje ord är viktigt och att en perfekt översättning är avgörande för att kommunicera effektivt över språkgränserna. Med hjälp av våra kompetenta medarbetare kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina unika språkbehov. Våra kvalificerade översättare har djupgående kunskap om båda språken, vilket säkerställer att varje översättning är korrekt och kulturellt anpassad för att just din målgrupp. Vi strävar alltid efter att behålla den ursprungliga innebörden och de små nyanserna. Alla uppdrag har olika krav beroende på vilken typ av text det är och den tilltänkta målgruppen. Vårt uppdrag handlar inte om att översätta från ord till ord, snarare om att skapa en text som är korrekt och samtidigt välskriven, med rätt stil och tonalitet.

Vårt arbetsflöde garanterar högkvalitativa översättningar

Vårt kvalitetstänkande genomsyrar varje steg i arbetsflödet. När du väljer Stratcore för dina översättningar mellan engelska och svenska eller mellan svenska och engelska kan du vara säker på att varje ord och mening genomgår en noggrann process. Innan vi påbörjar arbetet genomför vi en grundlig analys av texten för att förstå dess innebörd, kontext och syfte. Detta steg är avgörande för att säkerställa att vi kan behålla originaltextens nyanser och budskap. Vi matchar varje uppdrag med en medarbetare som översätter till sitt modersmål och som har expertis inom det specifika ämnesområdet. Detta säkerställer att tekniska termer, branschspecifika begrepp och specialiserad terminologi hanteras med precision och exakthet. Hela processen genomförs med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. När arbetet är slutfört genomgår texten en korrekturläsning för att säkerställa att stavning, grammatik och stil är enhetligt och överensstämmer med språkets normer. Innan leverans genomgår texten en rigorös kvalitetskontroll. För att ytterligare förstärka vår effektivitet och precision använder vi avancerade översättningsverktyg. Dessa verktyg hjälper våra översättare att säkerställa enhetlighet, effektiv hantering av terminologi och snabbare arbetsflöden, vilket leder till ännu högre kvalitet och effektivitet i våra tjänster.

Varje uppdrag är unikt

Våra erfarna översättare med engelska och svenska som modersmål, har mångårig språklig kompetens inom olika branscher. Under årens lopp har vi levererat skräddarsydda översättningar till företag och organisationer och tillgodosett deras specifika behov. Oavsett om det handlar om affärsdokument, marknadsföringsmaterial, juridiska dokument, tekniska manualer eller andra typer av textdokument levererar vi lösningar som passar din bransch och målgrupp. Vi har förståelse för att leveranstiden är av stor betydelse och arbetar därför effektivt för att leverera inom överenskomna tidsramar utan att kompromissa med kvaliteten. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina specifika behov och deadlines, för att säkerställa att du får dina översättningar när du behöver dem. Många av de dokument vi hanterar är känsliga och konfidentiella. Vi vidtar självklart alla nödvändiga åtgärder för att garantera att din information behandlas med högsta sekretess och säkerhet. Du kan känna dig trygg när du delar dina dokument med oss.

Kontakta oss för professionella översättningar

När du väljer Stratcore får du inte bara en översättningsbyrå utan en dedikerad samarbetspartner som förstår vikten av noggrannhet, kvalitet och effektivitet. Vi tar hänsyn till varje kunds unika behov och vi värderar öppen kommunikation. Vårt team finns alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och ge dig den support du behöver under hela arbetsprocessen. Genom att ha en öppen dialog och ett tätt samarbete säkerställer vi att varje kund känner sig hörd och förstådd. Vi vill skapa långsiktiga relationer med våra kunder och det gör vi genom att erbjuda professionella översättningspaket och exceptionell kundservice. Kontakta oss idag för skräddarsydda översättningstjänster som tar din kommunikation till nästa nivå!

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.