Våra tjänster

Företags-/kundtidningar


Från enkelt och rakt till påkostat och lyxigt

Företagstidningar och nyhetsbrev är ett populärt sätt att hålla personal och kunder uppdaterade med senaste nytt om affärsverksamheten, organisationsförändringar och annan information.

Om ni är ett multinationellt företag eller gör affärer utomlands, har ni övervägt att producera era publikationer parallellt på olika språk? Att hålla utländsk personal och kunder underrättade på detta vis är ett utmärkt sätt att visa att ni värderar dem lika högt.

Det här är något vi på Stratcore kan hjälpa er med. Vi kan översätta er tidning till alla språk ni önskar. Till vår hjälp har vi översättare med journalistisk bakgrund och erfarenhet som säkerställer att texten får samma naturliga flyt som i originalversionen. Dessutom tar vi hänsyn till att textlängden kan variera för olika språk så att layouten överensstämmer med den ursprungliga versionen. För att ni ska känna er helt trygga kommer Stratcores projektledare att övervaka alla delar av projektet så att varje delmoment håller tidsschemat.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring 08-540 858 51 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter