Våra tjänster

Företags-/kundtidningar

Från enkelt och rakt till påkostat och lyxigt

Företagstidningar och nyhetsbrev är ett populärt sätt att hålla personal och kunder uppdaterade med senaste nytt om affärsverksamheten, organisationsförändringar och annan information.

Om ni är ett multinationellt företag eller gör affärer utomlands, har ni övervägt att producera era publikationer parallellt på olika språk? Att hålla utländsk personal och kunder underrättade på detta vis är ett utmärkt sätt att visa att ni värderar dem lika högt.

Det här är något vi på Stratcore kan hjälpa er med. Vi kan översätta er tidning till alla språk ni önskar. Till vår hjälp har vi översättare med journalistisk bakgrund och erfarenhet som säkerställer att texten får samma naturliga flyt som i originalversionen. Dessutom tar vi hänsyn till att textlängden kan variera för olika språk så att layouten överensstämmer med den ursprungliga versionen. För att ni ska känna er helt trygga kommer Stratcores projektledare att övervaka alla delar av projektet så att varje delmoment håller tidsschemat.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.