Våra tjänster

Korrekturläsning


Stratcore – Korrekturläsning

Om du skriver en företagstext måste den vara korrekt eftersom tveksamt innehåll och rena felaktigheter ger en dålig bild av företaget. Då kan det vara bra att låta en korrekturläsare kontrollera texten du tänker använda så att du inte riskerar förlorade affärsmöjligheter. Även om konsekvenserna inte alltid behöver bli så allvarliga kan du ställa dig frågan om du själv skulle vilja handla från en webbplats där innehållet är fullt av fel.

Nedan beskriver vi Stratcores tjänster inom korrekturläsning och hur ditt företag kan dra nytta av dem.

Även proffs behöver korrekturläsare

Att skriva innehåll för företag är en uppgift som bör tas på allvar. Webbinnehåll är särskilt viktigt för företag som säljer tjänster eller produkter eftersom texten, tillsammans med bilder och grafik, ofta är den primära kontaktytan med kunden. Därför kan misstag och fel få potentiella kunder att lämna webbplatsen. Bara det är ett starkt skäl för att anlita korrekturläsare.

Även professionella skribenter behöver korrekturläsare. Det är ofta lätt att upptäcka uppenbara fel, men även ett proffs kan ha svårt att upptäcka mer komplexa fel i en text som man själv har skrivit och läst igenom gång på gång.

Varför ska jag välja Stratcore?

Ovan har vi förklarat varför korrekturläsning är så viktigt. Alla texter som förknippas med ditt företag måste noggrant granskas eftersom människor begår misstag – och då behövs ett proffs som rättar till misstagen. På Stratcore har vi lång erfarenhet av detta och tillgång till de bästa korrekturläsarna.

Förutom att rätta stavfel och grammatiska fel så kontrollerar de även om något saknas, eller om det finns vaga formuleringar som kan orsaka missförstånd, för att säkerställa att innehållet blir perfekt.

Eftersom texten direkt påverkar hur ditt företag uppfattas är det viktigt att den är korrekt formulerad. Välj därför ett professionellt företag som du vet kan rätta till felen innan det är för sent.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter