Våra tjänster

Korrekturläsning

Stratcore – Korrekturläsning

Om du skriver en företagstext måste den vara korrekt eftersom tveksamt innehåll och rena felaktigheter ger en dålig bild av företaget. Då kan det vara bra att låta en korrekturläsare kontrollera texten du tänker använda så att du inte riskerar förlorade affärsmöjligheter. Även om konsekvenserna inte alltid behöver bli så allvarliga kan du ställa dig frågan om du själv skulle vilja handla från en webbplats där innehållet är fullt av fel.

Nedan beskriver vi Stratcores tjänster inom korrekturläsning och hur ditt företag kan dra nytta av dem.

Även proffs behöver korrekturläsare

Att skriva innehåll för företag är en uppgift som bör tas på allvar. Webbinnehåll är särskilt viktigt för företag som säljer tjänster eller produkter eftersom texten, tillsammans med bilder och grafik, ofta är den primära kontaktytan med kunden. Därför kan misstag och fel få potentiella kunder att lämna webbplatsen. Bara det är ett starkt skäl för att anlita korrekturläsare.

Även professionella skribenter behöver korrekturläsare. Det är ofta lätt att upptäcka uppenbara fel, men även ett proffs kan ha svårt att upptäcka mer komplexa fel i en text som man själv har skrivit och läst igenom gång på gång.

Varför ska jag välja Stratcore?

Ovan har vi förklarat varför korrekturläsning är så viktigt. Alla texter som förknippas med ditt företag måste noggrant granskas eftersom människor begår misstag – och då behövs ett proffs som rättar till misstagen. På Stratcore har vi lång erfarenhet av detta och tillgång till de bästa korrekturläsarna.

Förutom att rätta stavfel och grammatiska fel så kontrollerar de även om något saknas, eller om det finns vaga formuleringar som kan orsaka missförstånd, för att säkerställa att innehållet blir perfekt.

Eftersom texten direkt påverkar hur ditt företag uppfattas är det viktigt att den är korrekt formulerad. Välj därför ett professionellt företag som du vet kan rätta till felen innan det är för sent.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef