Kompetensområden

Gruv-/byggindustri

Byggindustri

Inom byggbranschen är det många företag som konkurrerar om projekt, så för ett byggnadsföretag är det viktigt att skilja sig från mängden. Vi kan hjälpa er när ni ska förbereda anbud för större byggnadsprojekt eller när ni vill locka företag att investera i ett nyskapande projekt. Ett professionellt översatt dokument hjälper er att bygga upp en profil och är ett verktyg som alla byggnadsföretag behöver.

Gruvdrift

Som gruvbolag är ni en del av en nyckelindustri och ni exporterar troligen en stor del av er produktion. Kanske samarbetar ni även med företag och konsulter utomlands för att göra gruvdriften säkrare och effektivare.

Därför måste er webbplats tydligt förklara för potentiella kunder hur de kan dra nytta av er. Det kan handla om ert produktsortiment, hur ni arbetar, eller finansiella rapporter och information till investerare som ger en klar bild av vad företaget står för. Dessutom ingår förstås företagets samhälls- och miljöansvar, som handlar om er företagsetik och hur ni säkerställer att er verksamhet är så miljövänlig och hållbar som möjligt. All denna information måste finnas på olika språk för att vara tillgänglig för kunder i andra delar av världen, från Europa till Nord- och Sydamerika och Asien. Vilket gör översättningar till en nödvändighet för ert företag.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter