Kompetensområden

Gruv-/byggindustri

Byggindustri

Inom byggbranschen är det många företag som konkurrerar om projekt, så för ett byggnadsföretag är det viktigt att skilja sig från mängden. Vi kan hjälpa er när ni ska förbereda anbud för större byggnadsprojekt eller när ni vill locka företag att investera i ett nyskapande projekt. Ett professionellt översatt dokument hjälper er att bygga upp en profil och är ett verktyg som alla byggnadsföretag behöver.

Gruvdrift

Som gruvbolag är ni en del av en nyckelindustri och ni exporterar troligen en stor del av er produktion. Kanske samarbetar ni även med företag och konsulter utomlands för att göra gruvdriften säkrare och effektivare.

Därför måste er webbplats tydligt förklara för potentiella kunder hur de kan dra nytta av er. Det kan handla om ert produktsortiment, hur ni arbetar, eller finansiella rapporter och information till investerare som ger en klar bild av vad företaget står för. Dessutom ingår förstås företagets samhälls- och miljöansvar, som handlar om er företagsetik och hur ni säkerställer att er verksamhet är så miljövänlig och hållbar som möjligt. All denna information måste finnas på olika språk för att vara tillgänglig för kunder i andra delar av världen, från Europa till Nord- och Sydamerika och Asien. Vilket gör översättningar till en nödvändighet för ert företag.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef