Svensk kommun förnyar kontrakt om översättningstjänster med oss…

Efter en ny upphandlingsrunda har Stratcore återigen valts som ensam språkleverantör åt en svensk kommun som vi samarbetat med under det senaste året. “Vi är mycket nöjda över att än en gång ha vunnit kundens förtroende. Det är glädjande att ha utsetts till ensam leverantör av språktjänster. Det här bekräftar att våra översättningstjänster uppfyller kundens högt ställda krav”, säger Peter Bailey, Grundare och marknadsdirektör i Stratcore AB.

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef