Stratcore hälsar det nya året välkommet med en helt ny webbplats och logotyp.

Stratcore hälsar det nya året välkommet med en helt ny webbplats och logotyp. Efter månader av hårt arbete är vi stolta över att äntligen kunna presentera vår nya webbplats. Vi ville skapa en ny och lite annorlunda portal och kom då på idén att använda oss av en fågel som vår företagssymbol – Stratcore-fågeln. Det är en lätt och smidig fågel som ledigt rör sig över jordklotet och gillar att bygga bo nära företag och industri, och den gör sig lätt hemmastadd i alla typer av branscher.

 

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter