Stratcore har tecknat ett stort generalavtal med ett världsledande högteknologiskt företag.

Stratcore har tecknat ett stort generalavtal med ett världsledande högteknologiskt företag.

“Det här är ett viktigt kontrakt för Stratcore. Efter en grundlig upphandlingsprocess är vi mycket nöjda med att ha tecknat det här prestigefyllda kontraktet med en så väletablerad marknadsledare”, säger Ylva Forsberg, VD på Stratcore.

Kontraktet omfattar en hel rad av olika översättningar från manualer till alla EU-språk till behov på bolagsnivå såsom ekonomi, marknadsföring och webbinnehåll.

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter