Stratcore har tecknat ett stort generalavtal med ett världsledande högteknologiskt företag.

Stratcore har tecknat ett stort generalavtal med ett världsledande högteknologiskt företag.

“Det här är ett viktigt kontrakt för Stratcore. Efter en grundlig upphandlingsprocess är vi mycket nöjda med att ha tecknat det här prestigefyllda kontraktet med en så väletablerad marknadsledare”, säger Ylva Forsberg, VD på Stratcore.

Kontraktet omfattar en hel rad av olika översättningar från manualer till alla EU-språk till behov på bolagsnivå såsom ekonomi, marknadsföring och webbinnehåll.

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef