Stratcore har slutit ett omfattande översättning avtal med ett stort börsnoterat bolag

Vår nya kund är ett världskänt varumärke, och företaget är branschledande i Skandinavien. Efter en lång upphandlingsprocess valdes vi till leverantörer av språktjänster för hela koncernen, och vi kommer främst att samarbeta med företagets kommunikationsavdelning. Vår huvuduppgift är att översätta svenska, norska och danska texter till engelska.

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter