Unik tjänst för alla våra kunder

Europas ledande fastighetsbolag inom köpcentra har förnyat sitt partnerskapsavtal med oss. Vi har arbetat med denna kund under många år och är därför mycket glada över att de har valt att fortsätta vårt samarbete. De flesta texter vi levererar till dem är avtal och marknadsföringsmaterial. Våra kunder omfattar företag av alla storlekar. Det är det som gör Stratcore så speciellt, eftersom vi gillar att jobba med allt från små tillväxtbolag till multinationella företag – och vi ser till att erbjuda alla våra kunder samma höga nivå av personlig service”, säger Ylva Forsberg, VD för Stratcore.

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter