Unik tjänst för alla våra kunder

Europas ledande fastighetsbolag inom köpcentra har förnyat sitt partnerskapsavtal med oss. Vi har arbetat med denna kund under många år och är därför mycket glada över att de har valt att fortsätta vårt samarbete. De flesta texter vi levererar till dem är avtal och marknadsföringsmaterial. Våra kunder omfattar företag av alla storlekar. Det är det som gör Stratcore så speciellt, eftersom vi gillar att jobba med allt från små tillväxtbolag till multinationella företag – och vi ser till att erbjuda alla våra kunder samma höga nivå av personlig service”, säger Ylva Forsberg, VD för Stratcore.

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef