Säljer årsredovisningen ditt företag?

En årsredovisning måste vara korrekt. Men det räcker inte med det.

Sifforna skall vara rätt, begreppen skall vara korrekt översatta i alla språkversioner, årsredovisningen måste bli klar i tid och godkännandeprocessen måste vara glasklar. Detta är självklarheter, och vi på Stratcore är stolta över våra noggranna arbetsmetoder.

Men många intressenter läser årsredovisningen inte bara för siffrorna, utan även för att få ett grepp om företagets väsen. Det är där våra andra specialistkompetenser kommer till sin rätt. Vi intervjuar nyckelpersoner och kondenserar ner det till en gripbar text som fångar företagets själ. Enkel att förstå, men inte trivial. Säljande, men inte översäljande. Korrekt, men inte tråkig. Tillsammans med fotografer och stram men uttrycksfull layout skapar vi ett dokument som lyfter fram det bästa av ditt företag, och ramar in sifferdelen av årsredovisningen.

En del kallar det för Corporate Storytelling. Vi kallar det för att berätta vad företaget gör så att ägare, kunder, leverantörer och kreditgivare förstår vem de gör affärer med.

Läs mer på www.stratcore-publishing.com

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter