Att översätta en bok innebär speciellt engagemang och utmaningar

En svensk politisk tankesmedja bad Stratcore översätta en bok till svenska som handlar om dansk politik Att översätta och korrekturläsa en bok innebär speciella utmaningar.

Vår översättare som har en fil. dr i statsvetenskap var överförtjust över detta översättningsprojekt tack vare det intressanta innehållet, men även på grund av den utmaning som översättningsarbetet.

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter