När en myndighet ständigt återkommer med översättnings- uppdrag, då kan du vara säker på att du anses vara en pålitlig översättningsbyrå.

En svensk myndighet bekräftade tilltron till Stratcores översättningstjänster genom att underteckna ett förlängt ramavtalskontrakt för översättningstjänster under 2010.

“Vår kunds fortsatta förtroende för vår förmåga att leverera i tid och att nå upp till deras höga krav, bekräftar att vår strategi att alltid ha kundens tillfredsställelse för ögonen är ett vinnande koncept.”

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter