InDesign + 10 = fullständig framgång för stratcores översättningslösning

Åt vilket håll går de språk du som du vill ha översatt? Vänster till höger? Höger till vänster? Vägrätt? Stratcore klarar allihop.

Stratcores fullservicebyrå inom översättningar levererade ett flerspråksprojekt till tio europeiska och asiatiska språk med hjälp av InDesign. Layouten för språk som inte går från vänster till höger på samma sätt som i det svenska språket kräver en hel del utöver det vanliga översättningsarbetet. Det finns ingen färdig mall för hur ett språk ska ersättas av ett annat. Till och med placering av grafiken skiljer sig.

Vi levererade en fullständig översättningslösning till vår kund. Översättning och sättning.

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter