InDesign + 10 = fullständig framgång för stratcores översättningslösning

Åt vilket håll går de språk du som du vill ha översatt? Vänster till höger? Höger till vänster? Vägrätt? Stratcore klarar allihop.

Stratcores fullservicebyrå inom översättningar levererade ett flerspråksprojekt till tio europeiska och asiatiska språk med hjälp av InDesign. Layouten för språk som inte går från vänster till höger på samma sätt som i det svenska språket kräver en hel del utöver det vanliga översättningsarbetet. Det finns ingen färdig mall för hur ett språk ska ersättas av ett annat. Till och med placering av grafiken skiljer sig.

Vi levererade en fullständig översättningslösning till vår kund. Översättning och sättning.

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


Ville bara ge lite feedback från mina finska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊.

Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt Energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef