XML + 5 – tid = Stratcores översättningssuccé!

Vad kan du förvänta dig om du har en XML-fil som måste översättas till fem baltiska språk på väldigt kort tid? Ännu en av Stratcores succéer inom översättningstjänster!I februari tog ett av de största nordiska finansiella instituten kontakt med Stratcore för översättning av en stor XML-fil till fem baltiska språk inom en mycket begränsad tidsram. Med sitt unika regelverk för kodning av dokument är XML-filer i sig ett översättningsuppdrag i särklass: översättaren får inte tappa bort eller bryta koderna under översättningsarbetet. Översättarna skulle inte bara vara experter inom respektive språk, utan det krävdes även ingående kunskaper inom det finansiella området liksom tekniska kunskaper för att kunna arbeta med XML. Stratcores översättningsteam antog utmaningen och levererade i tid. Se mer om vad vi kan inom XML…

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef