Våra tjänster

Kreativ textanpassning

Stratcore – Kreativ textanpassning

Att skriva copytext kan verka enkelt, men i verkligheten är det sällan sant. Även om du producerar något du upplever som perfekt kan texten ändå innehålla fel eller inte förmedla det du vill ha sagt på bästa möjliga sätt.

Medan vem som helst kan skriva text så har proffsen mångårig erfarenhet av att utarbeta innehåll som är korrekt och bidrar till att stärka din verksamhet.

Stratcores kreativa textanpassning innebär att du låter våra proffs bearbeta ditt utkast och se till att det förmedlar de punkter du vill framföra på ett sätt som överensstämmer med din verksamhet.

Fördelar med kreativ textanpassning

Kreativ textanpassning är perfekt för många företag/individer eftersom det ger dem möjlighet att själva bestämma innehållet så att allt kommer med, samtidigt som de kan vara säkra på att slutresultatet både blir begripligt och sticker ut i mängden.

Om du tar fram ett utkast ser vårt professionella team till att innehållet blir slagkraftigt. I en tuff bransch kan innehållet vara en konkurrensfaktor, och då är det viktigt att allt blir korrekt. När vi är klara skickar vi tillbaka texten till dig för att kontrollera att du är nöjd med resultatet.

Kreativ textanpassning handlar inte om en total omstöpning av texten. Det vi gör är att säkerställa att texten är felfri och att alla dina punkter är formulerade på bästa möjliga sätt. Om du å andra sidan inte känner dig bekväm med att skriva ett utkast själv kan du istället låta Stratcore skriva innehållet eller använda vår copywriting-tjänst.

Varför ska jag välja Stratcore?

Vi är ett företag med mångårig erfarenhet av kreativ textanpassning. Även om ditt dokument är unikt för ditt företag så är chansen stor att någon av våra kompetenta medarbetare har hanterat liknande texter förut. Det innebär att du kan dra nytta av vår erfarenhet och säkerställa att ditt dokument får rätt flyt.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Översättningar - Transkreation – Copywriting - Undertextning
Voice-over - Redigering - Journalistiska artiklar - Flerspråkig DTP

Jag har alltid upplevt Stratcore som en engagerad, pålitlig och lösningsorienterad översättningsbyrå. Att arbeta som översättare för Stratcore ger mig möjlighet att fullt ut tillämpa mina språkliga och kreativa färdigheter som språkproffs. Snabb, enkel och vänlig kommunikation gör det möjligt att leverera översättningslösningar av hög kvalitet till slutkunderna. Jag uppskattar också att Stratcores projektledare alltid låter översättarna vara och känna sig som en del av teamet.

Randi K.

Medarbetare i Stratcores danska översättarteam

Stratcore upprätthåller de högsta standarderna för att säkerställa att kunden är helt nöjd och ser till att översättarna och alla andra som är involverade i produktionen av den slutliga publikationen är införstådda med detta.

David S.

Medarbetare i Stratcores engelska översättarteam

Stratcore är en översättningsbyrå som värnar om kvaliteten och förstår vikten av riktigt bra översättningar. De är lätta att kommunicera med och besvarar frågor snabbt och professionellt. Som översättare åt Stratcore har man glädjen att få återkommande, intressanta uppdrag och att få göra översättningar åt väletablerade företag inom många olika branscher.

Ulrika B.

Medarbetare i Stratcores svenska översättarteam

Jag har arbetat heltid som frilansande översättare hos Stratcore i 16 år. Under åren har jag arbetat med en mängd olika uppdrag och jag har uppskattat allt från det intressanta källmaterialet till de realistiska tidsfristerna. Alla mina uppdrag har varit tillsammans med just Peter och Ylva och detta har skapat en verklig känsla av partnerskap och kontinuitet, inte minst har det varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med dem.

Mark T.

Medarbetare i Stratcores engelska översättarteam

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.