Kund utvidgar verksamheten i Europa

En av våra huvudkunder utvidgar verksamheten genom att etablera sig i Polen, Tyskland, Nederländerna och Storbritannien. Stratcore har anförtrotts uppdraget att översätta och lokalisera kundens webbplats, inklusive kontinuerliga uppdateringar. ”Vi har levererat översättningstjänster till den här kunden under många år. Det känns mycket positivt att de växer och är så framgångsrika” säger Ylva Forsberg, vd för Stratcore.

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef