Vår Policy

Stratcores nätverk av översättare
Vårt nätverk är uppbyggt av välutbildade och kompetenta översättare som översätter från ett eller flera språk till modersmålet och har vissa specialområden som de håller aktuella. De har grundläggande datakunskaper, särskilt avseende ordbehandling och Internetsökning.Stratcores översättare håller sig informerade

Tillgänglighet och e-postbevakning
Vi förutsätter att våra medarbetare har Internet så att de kan kommunicera via e-post, utföra sökningar på nätet samt skicka och ta emot filer. Stratcore strävar efter att erbjuda kunderna hög kvalitet och snabba leveranser. Det är därför viktigt att översättaren dagligen kontrollerar sin e-post. Ett effektivt samarbete kräver täta e-postkontroller.

Ersättning
Inför varje uppdrag informeras översättaren om vilken ersättning som gäller. Betalning sker till uppdragstagarens bankkonto 30 dagar efter slutfört arbete. Vi förutsätter att du arbetar i egen regi och har en registrerad firma. Moms- och registreringsnummer ska alltid framgå vid fakturering. Vi garanterar våra översättares kompetens. Om kvaliteten på en översättning ifrågasätts och våra granskare anser att arbetet är undermåligt får den ansvarige översättaren inte ut full ersättning. Avdraget står i proportion till de extra kostnader som företaget åsamkats.

Testöversättning
Vi tillämpar inte systemet med testöversättning för nya översättare. Däremot görs en särskild bedömning av medarbetarens första översättning. För att täcka den merkostnad som detta innebär dras en mindre avgift från det första arvodet (Detta gäller inte för auktoriserade översättare).

Ansökningsformulär
Accepterar du våra villkor är du varmt välkommen att registrera dig i vår databas genom att fylla i ansökningsformuläret. Det är viktigt att du fyller i ansökningsformuläret så noggrant som möjligt och att de uppgifter som lämnas är tillförlitliga. Som komplement till din ansökan ser vi gärna att du skickar ditt CV i en zippad fil till cv@stratcore.com.Betyg från universitet och/eller högskola ska skannas och bifogas. All personlig information behandlas konfidentiellt och lämnas inte ut till tredje man.

Login för översättare
Så snart vi mottagit och behandlat din ansökan kommer du att få dig tillsänt användarnamn och lösenord. Som registrerad användare kan du när som helst gå in och ändra dina uppgifter.

Bevara dem på säker plats för vidare uppdatering av din profil. När du loggar in gör du detta genom att välja undermenyn ÄNDRA DINA UPPGIFTER i ÖVERSÄTTARENS OMRÅDE. Kontakta info@stratcore.comom du stöter på problem.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter