Vår Policy

Stratcores nätverk av översättare
Vårt nätverk är uppbyggt av välutbildade och kompetenta översättare som översätter från ett eller flera språk till modersmålet och har vissa specialområden som de håller aktuella. De har grundläggande datakunskaper, särskilt avseende ordbehandling och Internetsökning.Stratcores översättare håller sig informerade

Tillgänglighet och e-postbevakning
Vi förutsätter att våra medarbetare har Internet så att de kan kommunicera via e-post, utföra sökningar på nätet samt skicka och ta emot filer. Stratcore strävar efter att erbjuda kunderna hög kvalitet och snabba leveranser. Det är därför viktigt att översättaren dagligen kontrollerar sin e-post. Ett effektivt samarbete kräver täta e-postkontroller.

Ersättning
Inför varje uppdrag informeras översättaren om vilken ersättning som gäller. Betalning sker till uppdragstagarens bankkonto 30 dagar efter slutfört arbete. Vi förutsätter att du arbetar i egen regi och har en registrerad firma. Moms- och registreringsnummer ska alltid framgå vid fakturering. Vi garanterar våra översättares kompetens. Om kvaliteten på en översättning ifrågasätts och våra granskare anser att arbetet är undermåligt får den ansvarige översättaren inte ut full ersättning. Avdraget står i proportion till de extra kostnader som företaget åsamkats.

Testöversättning
Vi tillämpar inte systemet med testöversättning för nya översättare. Däremot görs en särskild bedömning av medarbetarens första översättning. För att täcka den merkostnad som detta innebär dras en mindre avgift från det första arvodet (Detta gäller inte för auktoriserade översättare).

Ansökningsformulär
Accepterar du våra villkor är du varmt välkommen att registrera dig i vår databas genom att fylla i ansökningsformuläret. Det är viktigt att du fyller i ansökningsformuläret så noggrant som möjligt och att de uppgifter som lämnas är tillförlitliga. Som komplement till din ansökan ser vi gärna att du skickar ditt CV i en zippad fil till cv@stratcore.com.Betyg från universitet och/eller högskola ska skannas och bifogas. All personlig information behandlas konfidentiellt och lämnas inte ut till tredje man.

Login för översättare
Så snart vi mottagit och behandlat din ansökan kommer du att få dig tillsänt användarnamn och lösenord. Som registrerad användare kan du när som helst gå in och ändra dina uppgifter.

Bevara dem på säker plats för vidare uppdatering av din profil. När du loggar in gör du detta genom att välja undermenyn ÄNDRA DINA UPPGIFTER i ÖVERSÄTTARENS OMRÅDE. Kontakta info@stratcore.comom du stöter på problem.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.