Stratcore språktjänster firar sitt 10-års jubileum

Stratcore har nu varit verksamt i 10 år. Många av våra allra första kunder anlitar oss fortfarande. Det ser vi som ett tecken på den höga kvaliteten på de språktjänster som vi erbjuder och på vårt hängivna arbete med kunden i fokus.

“Det har varit ett spännande och fantastiskt årtionde. Vi startade vår firma under IT boomen. Fastän vi har fått uppleva några instabila ekonomiska perioder under den här tiden, har vi ökat våra marknadsandelar och vår omsättning år från år. Det tillskriver jag det stora engagemang vi har för våra kunder och den höga kvaliteten på våra språktjänster. Många av våra entusiastiska språkliga medarbetare har också varit med oss ända från början. Det innebär att även om vi arbetar på entreprenad får vi alla, både kunder och medarbetare, att känna sig som en enda stor familj. Vi ser nu fram mot kommande 10 år och att fortsätta erbjuda våra kunder bästa möjliga service, medan vi försöker finna nya vägar att förbättra och ytterligare utveckla vårt marknadserbjudande”, säger Ylva Forsberg, grundare och verkställande direktör.

Dela den här artikeln:

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter