Stratcore språktjänster firar sitt 10-års jubileum

Stratcore har nu varit verksamt i 10 år. Många av våra allra första kunder anlitar oss fortfarande. Det ser vi som ett tecken på den höga kvaliteten på de språktjänster som vi erbjuder och på vårt hängivna arbete med kunden i fokus.

“Det har varit ett spännande och fantastiskt årtionde. Vi startade vår firma under IT boomen. Fastän vi har fått uppleva några instabila ekonomiska perioder under den här tiden, har vi ökat våra marknadsandelar och vår omsättning år från år. Det tillskriver jag det stora engagemang vi har för våra kunder och den höga kvaliteten på våra språktjänster. Många av våra entusiastiska språkliga medarbetare har också varit med oss ända från början. Det innebär att även om vi arbetar på entreprenad får vi alla, både kunder och medarbetare, att känna sig som en enda stor familj. Vi ser nu fram mot kommande 10 år och att fortsätta erbjuda våra kunder bästa möjliga service, medan vi försöker finna nya vägar att förbättra och ytterligare utveckla vårt marknadserbjudande”, säger Ylva Forsberg, grundare och verkställande direktör.Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.