Översättningsbyrå

Varje kund har sina specifika behov. Varje syfte kräver sitt språk och varje kultur har sitt sätt att uttrycka sig på. Alla uppdrag har sina unika förutsättningar. Det här är något som vi på Stratcore översättningsbyrå känner väl till och därför arbetar vi tillsammans med utvalda översättare, copywriters, redaktörer och korrekturläsare som var och en har sina specialområden.

Vi kan alltid matcha varje uppdrag med rätt översättare för varje språk, ämne och syfte oavsett ämnesområde. Våra språkexperter står redo att hjälpa dig att förmedla din text till ett språk som är anpassat efter den lokala kulturen och sammanhanget. Vi ser helt enkelt till att ditt budskap förs fram på exakt rätt sätt.

Trots att vi har funnits sedan år 2000 känner vi oss fortfarande unga och energiska, och kan åta oss uppdrag inom översättning, copywriting, kreativ textanpassning och transcreation. Vårt rykte som en kvalificerad språkleverantör och professionell översättningsbyrå gör att vi genom åren har fått många lojala kunder inom en mängd olika branscher.

Vill du ha en översättning till svenska, danska, engelska, finska eller kanske tyska? Det ordnar vi. Letar du efter en översättare inriktad på marknadsföring, en rutinerad översättare av finansiella rapporter eller en medicinsk översättare? Inga problem där heller. För att klara av att hålla vår höga nivå arbetar vi bara med ett globalt nätverk av professionella och erfarna översättare och lingvister som är stolta över att få leverera bästa möjliga text i de flesta tänkbara filformat. Våra översättare använder även de senaste översättningsverktygen för att säkerställa konsekvens och största möjliga effektivitet.

Våra översättningar håller alltid av hög kvalitet och har en finjusterad, språklig känsla medan vår relation våra kunder präglas av service och professionalism. Vår översättningsbyrå är alltid beredda att göra det där lilla extra när det gäller att vara tillgängliga för våra kunder – vi finns här för dig och återkommer snabbt med ett svar på din förfrågan. Kontakta oss för mer information eller begär en offert.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.