Scandinavian Airline Systems (SAS)

“Våra fantastiska översättningar flög bokstavligen världen över…”

Stratcore har levererat översätningar till SAS sedan 2010 och hjälpt till at översäta flygbolagets interna texter, marknadstexter och journalistiska texter som vänder sig till både kunder och personal.

När varumärket Scandinavian Traveler lanserades 2014 var Stratcore SAS samarbetspartner under hela marknadsföringskampanjen som pågick fram till sommaren 2022.

Varje månad under denna tid översate Stratcore deras tryckta ombordmagasin till engelska och den digitala utgåvan till danska, norska och svenska.

”Vi är mycket stolta och glada över vårt mångåriga samarbete med SAS. Det har varit ett sant nöje att leda översättningsprojekten för Scandinavian Traveler tillsammans med mitt fantastiska team under dessa år. Artiklarna har varit intressanta, spännande och väckt en längtan att vilja upptäcka världen runt omkring oss”, säger Stratcores grundare och marknadsdirektör Peter Bailey.

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


Ville bara ge lite feedback från mina finska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊.

Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt Energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef