Om Peter

Medgrundare och projektledarchef i Stratcore AB sedan år 2000. Peter Bailey kom till Sverige från London år 1987 och påbörjade en framgångsrik bana som golftränare.
Med en bakgrund inom marknadsföring, utbildnings- och idrottspsykologi, utvecklade Peter ett brinnande intresse för effektiv kommunikation och den betydelse som språk har i det internationella affärslivet.

“Stratcore är resultatet av en långvarig, grundlig genomgång av översättnings- och språkförmedling med en analys av vad som saknades.

Mer än något annat vill vi ge våra kunder en mycket personlig service. En service man kan lita på även när det är bråttom och efter kontorstid. Service som överträffar vad man kan kräva av husets egna översättare.

Våra kunder är mycket nöjda med den service de har blivit vana vid hos Stratcore och vårt kundunderlag har växt kontinuerligt genom åren. Många har varit med sedan starten och det är något vi är mycket stolta över. Vår målsättning är att även i fortsättningen lyssna till våra kunder, uppfylla deras behov och överträffa deras förväntningar.”

Peter Bailey
Grundare och marknadsdirektör
Stratcore AB
peter.bailey@stratcore.com

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter