Om Peter

Medgrundare och projektledarchef i Stratcore AB sedan år 2000. Peter Bailey kom till Sverige från London år 1987 och påbörjade en framgångsrik bana som golftränare.
Med en bakgrund inom marknadsföring, utbildnings- och idrottspsykologi, utvecklade Peter ett brinnande intresse för effektiv kommunikation och den betydelse som språk har i det internationella affärslivet.

“Stratcore är resultatet av en långvarig, grundlig genomgång av översättnings- och språkförmedling med en analys av vad som saknades.

Mer än något annat vill vi ge våra kunder en mycket personlig service. En service man kan lita på även när det är bråttom och efter kontorstid. Service som överträffar vad man kan kräva av husets egna översättare.

Våra kunder är mycket nöjda med den service de har blivit vana vid hos Stratcore och vårt kundunderlag har växt kontinuerligt genom åren. Många har varit med sedan starten och det är något vi är mycket stolta över. Vår målsättning är att även i fortsättningen lyssna till våra kunder, uppfylla deras behov och överträffa deras förväntningar.”

Peter Bailey
Grundare och marknadsdirektör
Stratcore AB
peter.bailey@stratcore.com

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.