Bulletin artiklar

Om din organisation har bestämt sig för att utforska nya globala marknader,

Om din organisation har bestämt sig för att utforska nya globala marknader, är det viktigt att du får en kommunikationsstrategi på plats. Detta betyder att inte förlita sig på maskinöversättning, bokstavliga översättningar eller att anta att engelska är det föredragna språket för kommunikation. Att arbeta tillsammans med professionella översättningsbyråer är därför avgörande. http://www.multilingual-search.com/the-rising-need-for-linguistic-adaptation/13/09/2012/

 

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef