Om Alexandra

Alexandra ansvarar för Stratcores kontor i Storbritannien. Hon har en examen i psykologi från Durham University samt en master i Human Resource Management.

Alexandra är uppväxt i Stockholm och talar flytande svenska, engelska och spanska.

Hon har under perioder jobbat som projektledare på Stratcore och även med marknadsföring innan hon fick möjligheten att representera oss i Storbritannien.

Hon beskriver sig själv som extremt serviceinriktad och en tävlingsinriktad lagspelare som alltid har stora förväntningar både på sig själv och sina kollegor.

Alexandra har erfarenhet från såväl engelska som svenska arbetsplatser och anser att en blandning av de båda ländernas arbetskulturer vore det bästa.

När Alexandra har en ledig stund spelar hon gärna golf, men erkänner att hon långt ifrån är någon ny Annika Sörenstam!

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef