Om Alexandra

Alexandra ansvarar för Stratcores kontor i Storbritannien. Hon har en examen i psykologi från Durham University samt en master i Human Resource Management.

Alexandra är uppväxt i Stockholm och talar flytande svenska, engelska och spanska.

Hon har under perioder jobbat som projektledare på Stratcore och även med marknadsföring innan hon fick möjligheten att representera oss i Storbritannien.

Hon beskriver sig själv som extremt serviceinriktad och en tävlingsinriktad lagspelare som alltid har stora förväntningar både på sig själv och sina kollegor.

Alexandra har erfarenhet från såväl engelska som svenska arbetsplatser och anser att en blandning av de båda ländernas arbetskulturer vore det bästa.

När Alexandra har en ledig stund spelar hon gärna golf, men erkänner att hon långt ifrån är någon ny Annika Sörenstam!

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter