Kompetensområden

Låt oss översätta ditt viktigaste dokument – årsredovisningen

Översättningsbyrå för Årsredovisningar

Effektivitet och struktur ger optimalt resultat

Stratcore erbjuder en skräddarsydd tjänst för översättning av årsredovisningar. Vårt kvalificerade team av projektledare, översättare och korrekturläsare är alla specialiserade inom detta specifika område och besitter den kompetens som krävs för att säkerställa att allt översätts korrekt. En årsredovisning är mycket mer än bara en sammanställning av siffror och ekonomiska resultat. Den ger en helhetsbild av ett företags verksamhet och presenterar strategier och prestationer från det gångna året. Därför är det av stor vikt att översättningen håller hög kvalitet. Vi vill att din årsredovisning ska vara tekniskt och språkligt korrekt och anpassad efter just dina specifika behov. Oavsett språk, levererar vi översättningar av högsta kvalitet och våra medarbetare översätter bara på sitt modersmål.

Våra erfarna projektledare säkerställer att processen blir smidig och effektiv. De har djup förståelse för branschspecifika utmaningar och krav. Genom att samordna vårt team av översättare och korrekturläsare ser projektledarna till att tidsramar respekteras och att varje projekt uppfyller våra kunders högt ställda förväntningar. De följer strukturerade arbetsflöden och ser till att varje steg genomförs med precision. Projektledarna fungerar som länken mellan kunden och teamet samt arbetar aktivt för att förstå och tillgodose de unika behov som varje företag har. De är ständigt närvarande och leder projektet från start till mål.

Översättare och korrekturläsare med specialkompetens

Våra översättare är inte bara mästare på olika språk, de har också specialkompetens inom just det här specifika området. Eftersom de är väl insatta i finans- och affärsterminologi säkerställer de att tonen och den exakta innebörden i den ursprungliga texten bibehålls. Deras kunskap sträcker sig bortom språkgränserna, vilket gör att du kan känna dig trygg med att din årsredovisning blir korrekt och professionellt översatt. Varje översättare är noggrant utvald för sin kompetens och förmåga att hantera de tekniska aspekterna. De är också väl insatta i andra länders kulturer vilket gör att vi kan leverera översättningar som inte bara är korrekta utan också anpassade till den specifika målgruppen.

För att säkerställa att den färdigställda årsredovisningen uppfyller våra höga kvalitetskrav genomgår varje projekt noggranna kontroller och granskningar. Vårt erfarna team granskar översättningarna för att säkerställa att de inte bara är språkligt korrekta utan också att den ursprungliga känslan och innebörden finns kvar. Vi sätter kvalitet i främsta rummet och strävar efter att leverera en slutprodukt som är tekniskt korrekt och kommunikativt effektiv. Korrekturläsning ser vi som en avgörande komponent för att upprätthålla teknisk exakthet och språklig briljans. Vårt team av korrekturläsare har djupgående kunskap om årsredovisningar och den specifika terminologin. Deras uppdrag är att granska de översatta årsredovisningarna för att säkerställa att varje ord och varje begrepp förblir korrekt och att tonen förblir konsekvent genom hela dokumentet. De är noggranna och har öga för detaljer och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.

Personlig kontakt och ett nära samarbete med våra kunder

Stratcore erbjuder inte bara branschspecifik expertis utan också service på ett personligt plan. Vi värdesätter nära kontakt med våra klienter och strävar efter att ha en öppen relation och ett sömlöst samarbete. Genom att förstå dina specifika önskemål och behov kan vi skräddarsy våra översättningstjänster för att passa just dig och ditt företag. Vi anser att varje klient är unik och vår ambition att leverera översättningar med precision och personlig prägel återspeglas i alla projekt vi hanterar. Med oss får du inte bara en översättningsbyrå, utan en pålitlig partner som prioriterar dig och ditt företags framgång. Vi tillhandahåller kundcentrerad service, öppen kommunikation och fortlöpande dialog under projektets gång. Vårt team finns alltid tillgängligt för dig. De svarar på frågor, ger statusuppdateringar och tar emot feedback. Vi ser varje projekt som ett samarbete och tror på att bygga långsiktiga relationer genom att erbjuda en tjänst som är anpassad efter varje kunds unika behov och önskemål.

Vi fokuserar på kvalitet och nöjda kunder

Vi är stolta över att vara en översättningsbyrå som har kvalitet och nöjda kunder i fokus. Vår kompetenta personal, från översättare till korrekturläsare och projektledare, ser till att dina förväntningar tillgodoses och vi erbjuder tjänster som är skräddarsydda efter dina specifika behov. Genom att välja oss får du inte bara tillgång till språklig kompetens utan också till en dedikerad partner som förstår vikten av varje ord i din årsredovisning.

Tack för den tid du har hjälpt oss med översättning till engelska. Som du vet har vi varit väldigt nöjda. Jag är gärna referens åt potentiella kunder. 

Översättningar av års och hållbarhetsrapporter

En av sveriges största familjeägda koncerner med en årlig omsättning på cirka 21.4 miljarder kronor

Ville bara ge lite feedback från mina finländska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊. Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Översättningar av Marknad - HR – Journalistik – Företagskommunikation - Hållbarhet

Stora globala flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Översättningar av ekonomiska rapporter och marknadstexter

Europeiskt fastighetsbolag

Översättningar - Transkreation – Copywriting - Undertextning
Voice-over - Redigering - Journalistiska artiklar - Flerspråkig DTP

Jag har alltid upplevt Stratcore som en engagerad, pålitlig och lösningsorienterad översättningsbyrå. Att arbeta som översättare för Stratcore ger mig möjlighet att fullt ut tillämpa mina språkliga och kreativa färdigheter som språkproffs. Snabb, enkel och vänlig kommunikation gör det möjligt att leverera översättningslösningar av hög kvalitet till slutkunderna. Jag uppskattar också att Stratcores projektledare alltid låter översättarna vara och känna sig som en del av teamet.

Randi K.

Medarbetare i Stratcores danska översättarteam

Stratcore upprätthåller de högsta standarderna för att säkerställa att kunden är helt nöjd och ser till att översättarna och alla andra som är involverade i produktionen av den slutliga publikationen är införstådda med detta.

David S.

Medarbetare i Stratcores engelska översättarteam

Stratcore är en översättningsbyrå som värnar om kvaliteten och förstår vikten av riktigt bra översättningar. De är lätta att kommunicera med och besvarar frågor snabbt och professionellt. Som översättare åt Stratcore har man glädjen att få återkommande, intressanta uppdrag och att få göra översättningar åt väletablerade företag inom många olika branscher.

Ulrika B.

Medarbetare i Stratcores svenska översättarteam

Jag har arbetat heltid som frilansande översättare hos Stratcore i 16 år. Under åren har jag arbetat med en mängd olika uppdrag och jag har uppskattat allt från det intressanta källmaterialet till de realistiska tidsfristerna. Alla mina uppdrag har varit tillsammans med just Peter och Ylva och detta har skapat en verklig känsla av partnerskap och kontinuitet, inte minst har det varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med dem.

Mark T.

Medarbetare i Stratcores engelska översättarteam

Stratcore följer riktlinjerna i den europeiska standarden för översättningstjänster SS-EN 15038:2006.