Säljer årsredovisningen ditt företag?

En årsredovisning måste vara korrekt. Men det räcker inte med det.

Sifforna skall vara rätt, begreppen skall vara korrekt översatta i alla språkversioner, årsredovisningen måste bli klar i tid och godkännandeprocessen måste vara glasklar. Detta är självklarheter, och vi på Stratcore är stolta över våra noggranna arbetsmetoder.

Men många intressenter läser årsredovisningen inte bara för siffrorna, utan även för att få ett grepp om företagets väsen. Det är där våra andra specialistkompetenser kommer till sin rätt. Vi intervjuar nyckelpersoner och kondenserar ner det till en gripbar text som fångar företagets själ. Enkel att förstå, men inte trivial. Säljande, men inte översäljande. Korrekt, men inte tråkig. Tillsammans med fotografer och stram men uttrycksfull layout skapar vi ett dokument som lyfter fram det bästa av ditt företag, och ramar in sifferdelen av årsredovisningen.

En del kallar det för Corporate Storytelling. Vi kallar det för att berätta vad företaget gör så att ägare, kunder, leverantörer och kreditgivare förstår vem de gör affärer med.

Stratcore Rapporter

Stratcore-fågeln är ständigt på resa runt jorden, med öronen spetsade för språk och språkets roll i kommunikation och kulturutbyten. Här är några av historierna som vår lilla fågel har rapporterat på sistone.


Ville bara ge lite feedback från mina finska och tyska kollegor som kan vara av intresse … De är mycket nöjda med Stratcores översättningar, texterna är helt korrekta och väl översatta 😊.

Mars 2023

Översättning av marknadstexter och tekniska texter samt produktion av webbinnehåll av journalistisk karaktär

Svenskt Livsmedelsforetag

Jag hoppas du mår bra och tack än en gång för ert utomordentliga arbete med översättningarna hittills!

Kan du hjälpa oss med ytterligare en översättning?

April 2023

Juridiska översättningar

Stort Svenskt Energibolag

"Vi behöver ofta översatta texter snabbt. Det är då vi helt enkelt inte kunde klara oss utan Stratcore - de är alltid så pålitliga. De returnerar våra översättningar med total professionalism och alltid med samma glada leende. Vi uppskattar verkligen Stratcore och vill tacka dem för ett underbart partnerskap."

Stora globala flygbolag

Stora Globala Flygbolag

"Ville bara tacka dig för en anmärkningsvärd tolk som du organiserade för oss. Hon imponerade på oss med sin professionalism, eftersom hon var så lugn inför helt ny publik och affärsområde. Allt gick bra och vi ser fram emot att använda Stratcore och Tuijas tjänster igen inom en snar framtid."

Kommunikationschef

Kommunikationschef