Kompetensområden

Teknisk dokumentation

Teknisk dokumentation

Vare sig du marknadsför programvara, maskinvara eller affärsutrustning behöver du ha användarmanualer, instruktioner för drift och underhåll och annan teknisk dokumentation på ett eller flera språk. Våra tekniska översättare är alla erfarna och specialiserade på denna typ av litteratur. De använder också översättningsminnen för att få en konsekvent vokabulär.

XML har blivit det allt mer dominerande formatet för teknisk dokumentation eftersom det lämpar sig så väl för single-sourcing, det vill säga dokumentation som kan återanvändas för olika syften och plattformar. Vi har omfattande erfarenhet inom området och kan hjälpa till med allt från skapande av XSL-formatmallar och DTD:er till applikationsprogrammering, och framför allt koordinering av översättnings- och dokumentationsdelarna av projektet.

Klicka här om du vill att vi kontaktar dig, eller ring + 46 (0)8 410 38803 för mer information om Stratcores språktjänster.

"Ofta behöver vi få texter översatta snabbt. Stratcore har varit oumbärliga – någon man alltid kan räkna med. Texterna levereras med stor professionalism och alltid med samma trevliga bemötande. Tack Stratcore för ett härligt samarbete!" Globalt flygbolag
Chef för intern onlinekommunikation"Jag ville bara tacka dig för den enastående tolken du ordnade till oss. Hon imponerade stort med sin professionalism och med sitt lugn, med ett för henne främmande affärsområde och inför en obekant publik. Allt gick mycket bra och vi ser fram emot att använda oss av Stratcore och Tuijas tjänster igen i framtiden."

Kommunikationsdirektör
Ledande globalt företag inom konsumentprodukter